2a divisió FEF

Patida té un gust més dolç

2a divisió B. Victòria de l’Olot contra el Lleida Esportiu gràcies als gols de Xumetra i Pedro, que permeten a l’equip garrotxí abandonar l’última posició

Olot 2 Lleida Esportiu 1

OLOT:Batalla; Blázquez, Alan Baró, Carles Mas; Soler (Escoruela, 69’), Masó, Pedro, Kilian; Eloi (Vivi, 84’); Salinas (Juan Delgado, 69’) i Xumetra (Chabboura, 80’).LLEIDA ESPORTIU:Víctor; José Ruiz (Pladevall, 82’), Simic (Pere Pons, 87’), César, Abraham; Fall (Quim Araujo, 61’); Álvaro González, Cano (Raúl González, 61’), Chavero, Joanet (Abel, 61’); i Alpha.GOLS:1-0 (10’) Xumetra. 2-0 (83’) Pedro. 2-1 (85’) Quim Araujo.ÀRBITRE:Claudiu Muresan.T.G.:A Jordi Masó (14’), Pedro (38’), Batalla (71’), Eloi (74’) i Carles Mas (91’), de l’Olot i a José Ruiz (50’), Joanet (60’) i César (80’), del Lleida Esportiu.T.V.:Per doble amonestació a Alan Baró (73’ i 84’).

L’Olot va aconseguir un triomf necessari per alçar el vol i veure-ho tot d’un altre color, d’una tonalitat esperança després de comprovar contra el Lleida Esportiu que no s’ha oblidat de competir i que quan vol treu el punt d’orgull adient per guanyar partits (2-1). L’última víctima al municipal va ser un conjunt de la Terra Ferma que va xocar contra la solidesa defensiva de l’equip volcànic i les dianes de Xumetra (10’) i Pedro del Campo (83’).

Trencant amb la tradició que hi havia hagut els anteriors set partits de l’Olot, en què cada un dels rivals s’havien avançat en el marcador, els garrotxins van sortir disposats a estripar el guió i aplicar un nivell d’intensitat molt lluny del de l’última derrota al camp de l’Hospitalet. L’atac olotí era fluid i la claredat d’idees es palpava amb la velocitat amb què es movia l’esfèrica. En el minut 10, una centrada de Kilian Grant, molt forçat, va acabar al cap de Xumetra, que a dins de l’àrea petita va superar l’estirada de Víctor. Amb avantatge en el marcador, l’Olot continuava carburant en atac, però els vells fantasmes apareixien quan el Lleida Esportiu multiplicava efectius en camp garrotxí. Les contínues centrades a l’àrea a través del joc directe o a pilota aturada van obligar a treballar la defensa local, però no gaire el porter Batalla, que va veure molt a prop l’empat lleidatà amb una rematada de Fall que va sortir llepant el pal esquerre (43’). Abans, en dos minuts d’inspiració, Masó (22’) i Pedro (24) ho havien provat des de la frontal, aquest últim assajant el que acabaria sent el 2-0.

Pedro ho posa fàcil

En la segona part, va passar el que se suposava. I és que el Lleida va avançar línies davant un Olot que va decidir defensar-se i buscar alguna contra per espantar un rival envalentit. En el 54’, Álvaro va rebre d’Alpha, però el seu xut va acabar a l’exterior de la xarxa en l’ocasió més clara, més enllà de rematades sense perill a les múltiples pilotes ficades a l’àrea olotina. Xumetra va tenir a l’abast el doblet a passada d’Eloi en un contraatac (63’) i Pedro sí que va encertar després d’aprofitar una centrada rasa a la frontal d’Escoruela. El figuerenc va controlar i va tenir temps de posar l’esfèrica a l’escaire de Víctor (83’). El triomf olotí semblava al sac i ben lligat, però Quim Araujo es va entossudir a deslligar-lo i a fer patir els de Garrido amb una voleia imparable caçant un rebuig (85’).

L’Olot va jugar força bé els darrers minuts i va saber gestionar l’avantatge per encadenar la segona victòria a casa i deixar l’última posició de la taula, ocupada ara pel Prat.

ELS VESTIDORS

Hem fet un partit per estar-ne contents ja que l’equip ha donat una bona resposta i ha sabut competir en totes les facetes del joc
Qualsevol victòria dona vida en una competició com aquesta, amb tanta angoixa i igualtat
Raúl Garrido
entrenador de l’olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)