Sabadell

El Sabadell torna a trobar el premi a última hora

Sabadell. Per quart partit consecutiu, els arlequinats obtenen el premi amb un gol tardà. Néstor Querol, en el temps afegit, l’artífex de l’empat

Sabadell 1 Castelló 1

SABADELL:Mackay; Héber Pena (Querol, 61’), Jaime (Rubio, 70’), Aleix Coch, Juan Ibiza, Cornud; Ángel (Boniquet, 71’), Adri Cuevas (Edgar, 79’); Stoichkov, Juan Hernández (Víctor García, 61’) i Guruzeta.CASTELLÓ:Campos; Guillem Jaime, Iago Índias (Lapeña, 79’), Gálvez, Satrústegui; Fidalgo (Rubén, 78’), Señé, Arturo (Víctor, 90’), Mateu; César Díaz (Gus Ledes, 90’) i Zlatanovic (Jordi Sánchez, 78’).GOLS:0-1 (45’) Satrústegui 1-1 (90’) Querol.ÀRBITRE:Milla Alvéndiz.T.G.:als locals Juan Ibiza, Jaime i Ángel (a la banqueta); als visitants Señé i Jordi Sánchez.PÚBLIC:Sense públic a la Nova Creu Alta.

El Sabadell es troba prou còmode caminant per la corda fluixa obtenint punts en contextos desfavorables. Per quart partit consecutiu –incloent-hi el matx de copa d’entre setmana–, els arlequinats van sumar un punt amb un gol tardà. Una sensació que té una doble lectura perquè d’una banda, l’equip no deixa de sumar i de l’altra perquè li dona una sensació d’eufòria fictícia ja que el joc, al contrari de l’inici de curs, està per sota dels resultats.

El partit va ser propi d’equips candidats a la permanència: molt respecte i poques oportunitats. El Castelló va colpejar primer just abans del descans en una acció d’estratègia recurrent durant el partit, aïllant Satrústegui amb Jaime per jugar un duel que l’exjugador del Lleida va capitalitzar. Els arlequinats no van trobar el seu moment fins que la desesperació es va apoderar del partit. En l’afegit, Néstor va caçar una pilota a la frontal de l’àrea i va purgar les errades de Stoichkov minuts abans etzibant un xut que va anar al fons de la porteria.

És important sumar perquè aquests punts a final de temporada tindran valor
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)