Girona

Francisco: “Hem de mantenir la mentalitat guanyadora fins demà”

L’entrenador del Girona només pensa en acomiadar l’any amb una victòria al feu del Tenerife

Francisco ha parlat aquest migdia en la roda de premsa prèvia al partit que demà el Girona disputa al feu del Tenerife. L’equip viatja aquesta tarda.

Importància del partit

Volem acabar bé l’any i és un partit molt important. La dinàmica de l’equip pel què fa a resultats és molt bona i volem que segueixi sent així. Demà tenim un partit molt dur, davant d’un rival complicat que també vol els tres punts i haurem de ser un equip competitiu per guanyar i acomiadar l’any amb bona dinàmica. És primordial.

Mercat d’hivern

Esperarem a partir de demà. Parlarem amb la decisió esportiva però Confio plenament en els meus jugadors i si hi ha alguna oportunitat de firmar algú serà més endavant, per tan ara mateix no em fixo amb això. Hem de pensar que tenim gent recuperada com Aday, com Valery, que a partir del gener ja estarà per competir i això és molt important. Si ha de venir algú vindrà però estem centrats en el partit de demà.

Baixes per demà

Aquest matí José Suárez ha caigut malament i s’ha fet mal a l’espatlla. Demà es farà una ressonància i se sabrà que té. És la única baixa respecte de la setmana passada.

El viatge a Tenerife

Viatgem aquesta tarda, tindrem temps d’aclimatar-nos bé. Ens enfrontem a un rival que sí és cert que no està en el seu millor moment però ve de guanyar a la copa i això els pot anar bé. Té molt bons jugadors, si mirem la plantilla del Tenerife qualsevol dels seus jugadors podria estar a qualsevol equip de segona A. Nosaltres hem preparat el partit, ens hem conscienciat del què ens juguem. A partir de dimarts podrem disfrutar de la nostra família però ara ens toca seguir lluitant, confiant en nosaltres i afrontar el partit com si fos l’últim de la temporada. Hem de ser competitius, una cosa que en els primers 20 minuts contra el Rayo no va passar i no es pot tornar a repetir.

Pendents del Rayo?

No sabia ni que el Rayo jugava aquesta tarda. Estic centrat en el partit de demà, no vull que se m’escapi res i vull que la gent ho vegi que només penso en això, en el viatge, en preparar-ho tot. I els jugadors han de fer el mateix, centrar-nos en nosaltres, en el nostre partit. El què facin els demés, si ens beneficia bé, però el què hem de fer és guanyar demà. Si guanyem, acabarem bé, estem en bona dinàmica, portem cinc porteries a zero seguides i hem de seguir refermant això.

El Tenerife, el rival

Ells tenen jugadors a camp rival amb molta experiència a la categoria, jugadors molt dinàmics també i que en transició son bastants bons i també tenen futbolistes al mig del camp equilibrats. La sanció d’Aitor, en aquest cas, els pot trastocar una mica, però té també altres jugadors que poden actuar de la mateixa manera. És un equip molt equilibrat en totes les seves línies, amb jugadors experimentats i també de joves. Ens exigirà moltíssim, haurem d’intentar controlar el seu potencial ofensiu, treballant molt bé a nivell defensiu en totes les línies i, després en atac, apostar per nosaltres, intentar ser una mica més creatius a camp rival, generar arribades i tenir oportunitats de gol com vam fer a Albacete per aconseguir tres punts.

Vacances

A tots ens ve de gust disfrutar de la família. Jo també porto tres mesos sense veure la meva. Però demà tenim un partit importantíssim. Tindran sis, set dies de vacances. Tornarem el 30 a entrenar pel matí. Però no vull que això ens desvii i que quan acabem el partit ens podem felicitar, abraçar-nos i desitjar-nos bones festes, però tot això després del partit. Ara ens toca patir com a equip i mantenir aquesta mentalitat guanyadora fins al final del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)