2a divisió FEF

L’Olot i el Poblense continuen esperant

Copa. Ara per ara, el partit de la primera eliminatòria es disputarà, com així ho va dictaminar l’ens, el diumenge 27 de desembre, tot i que els dos clubs van demanar jugar el 30

Dies i hores d’incertesa a l’Olot, que com el Poblense, espera una resposta en ferm de la FEF a la petició de jugar el 30 de desembre, i no pas el 27, el partit corresponent a la primera eliminatòria de la copa que es va ajornar dimecres per culpa de diversos positius per Covid-19 en el conjunt local. Ara per ara, el partit està fixat per diumenge però el que és una realitat és que, de moment, els jugadors del conjunt garrotxí estan de vacances fins al mateix 27.

El dia de Sant Esteve, la plantilla farà una sessió d’activació telemàtica i el diumenge els futbolistes estan citats per fer una primera sessió. Tot això podria canviar si la FEF no rectifica i obliga l’equip a activar-se molt abans.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)