2a divisió FEF

La FEF mou fitxa i el duel entre el Poblense i l’Olot es jugarà el 30

Copa. El partit corresponent a la primera eliminatòria ajornat el seu dia per casos de Covid-19 al conjunt balear té nova data després que l’ens acceptés la petició dels dos clubs

Abans de marxar de vacances, la FEF ha donat senyals de vida i ha fixat una nova data pel partit corresponent a la primera eliminatòria de copa entre el Poblense i l’Olot. Si bé l’ens havia dictaminat unilateralment que el matx es disputés el proper diumenge 27 de desembre, en plenes vacances de les dues plantilles dels equips involucrats, la petició i acord entre el club balear i el garrotxí ha obligat a la federació a moure el duel pel dimecres 30 de desembre, a les 12h a l’estadi municipal de Sa Pobla.

Així doncs, els futbolistes de l’Olot podran gaudir d’una aturada nadalenca per desconnectar tot i que el proper 27 de desembre ja estan citats per realitzar el primer entrenament preparatori pel partit de copa.

El guanyador de l’encreuament entre el Poblense i l’Olot disputarà com a local la segona eliminatòria contra l’Osasuna, de primera divisió, un premi prou suculent, tot i que en el cas dels olotins ho hauran de fer sense públic.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)