2a divisió FEF

El Llagostera anuncia la baixa d’Èric Jiménez

L’extrem deixa el club gironí després de dos anys i mig al club amb l’assignatura pendent de mostrar el seu màxim rendiment a segona B

El mercat d’hivern de 2a divisió B no s’obrirà fins el mes de gener però el Llagostera ja està treballant per fer alguns retocs en la plantilla. El primer l’ha anunciat aquesta mateixa tarda, i és que Èric Jiménez deixa el club tancant així una etapa que ha durat dos anys i mig. L’extrem de 23 anys ha tingut un paper molt secundari en aquest tram inicial de temporada i buscarà tenir més protagonisme en un altre club, que segurament serà un Prat que s’està mirant de reforçar per sortir de la zona baixa de la classificació i ja ha tancat la incorporació del central Bruno Perone.

El pas d’Èric Jiménez pel Llagostera ha anat de més a menys. El de l’Hospitalet de Llobregat va arribar al club blau-i-vermell l’estiu del 2018, procedent del Vilassar, i va ser una peça clau en la temporada que els gironins van estar a tercera divisió. Va jugar 34 partits, gairebé tots ells de titular, i va marcar sis gols, a més de tenir un paper destacat en l’eliminatòria de l’ascens a 2a B contra el Portugalete amb una assistència inclosa. Amb el salt a la categoria de bronze el seu rendiment va disminuir, també per culpa de les lesions i molèsties físiques que l’han anat acompanyant. La temporada passada encara va anar tenint minuts, disputant un total de 16 partits i marcant un gol en el primer partit a casa contra l’Eixea (2-2). Aquest curs, però, Eric Jiménez no ha gaudit de la confiança d’Oriol Alsina i en la lliga només ha jugat dos partits en els que ha sumat un total de 67 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)