2a divisió FEF

Guanyar té premi

Copa. L’Olot intentarà a sa Pobla passar a la segona eliminatòria, en la qual l’espera l’Osasuna, de primera

L’Olot visita aquest migdia sa Pobla per enfrontar-se al Poblense en el partit corresponent a la primera eliminatòria de copa que es va ajornar el 16 de desembre per diversos positius de Covid-19 a l’equip balear (12 h). L’equip garrotxí ja sap que si supera l’eliminatòria en la segona l’espera l’Osasuna, de primera divisió, en un duel que es disputaria el 6 de gener al municipal. Així, doncs, el premi és prou suculent per als dos equips per presentar batalla, els onzes de gala i el nivell competitiu més ideal tot i que el matx s’ha fixat en dates poc assenyalades per als esportistes semiprofessionals: “Poder jugar la copa és un luxe perquè no tothom la pot disputar. És el reflex de la bona temporada anterior i és il·lusionant, un repte i una oportunitat bonica per al club per intentar passar l’eliminatòria i que vingui un equip de la màxima categoria al nostre camp”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que hi afegeix: “És una competició estatal i pots jugar davant d’equips del futbol professional. Això motiva, però el més important és passar la primera eliminatòriai guanyar el partit, en això estem centrats tots.”

L’equip olotí s’enfrontarà a un Poblense que enguany milita a segona B, en el subgrup A del grup cinquè. Abans que es detectessin els positius per coronavirus, l’equip dirigit per Óscar Troya havia vençut en la seva visita al totpoderós Atlètic Balears (2-3): “El Poblense ha empatat cinc partits i n’ha guanyat un, per tant, és difícil de superar. Ha canviat moltes vegades de sistema, opta per replegar-se i sortir a la contra i, sobretot, és un equip molt competitiu”, analitza el valencià, que només tindrà la baixa de Lluís Aspar, lesionat.

1 Partits guanyats 2

5 Partits empatats 3

2 Partits perduts 4

8 Gols a favor 8

9 Gols en contra 14

LA PRÈVIA

Poder jugar la copa és un luxe perquè no tothom la pot jugar. És el reflex de la bona temporada anterior i un repte il·lusionant per a tots
El Poblense opta per replegar-se i sortir a la contra i, sobretot, és un equip molt competitiu
Raúl Garrido
Entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)