2a divisió FEF

“El que està passant en el futbol és incomprensible”

Copa. El president de l’Olot, Joan Agustí, es mostra contrariat i indignat en declaracions a Ràdio Olot per la situació de bloqueig que es viu a Catalunya amb els estadis tancats

El president de l’Olot, Joan Agustí s’ha mostrat indignat i contrariat davant la situació que s’està vivint en el món del futbol a Catalunya. En declaracions als micròfons de Ràdio Olot, el màxim mandatari del club garrotxí ha mostrat el seu enfadament per no poder obrir l’estadi als socis, un espai a l’aire lliure on es compliria tota la seguretat sanitària –l’entitat fa mesos que té al calaix els protocols d’accés al recinte–: “És incomprensible el que està passant en el futbol. Els clubs catalans de segona B hem realitzat un manifest per tal que s’equipari el futbol respecte als altres esdeveniments. Que permetin l’entrada de públic al camp, a l’aire lliure, i s’activi el futbol base”, ha dit el president des de sa Pobla, on l’Olot disputa el duel de la primera eliminatòria de copa contra el Poblense, un matx que compta amb la presència de públic a les graderies: “Hem vingut a Mallorca en un vol regular ben juntets en 60 metres quadrats unes 120 persones. Això es permet a una empresa privada, però no se’ns permet posar gent a l’aire lliure a les graderies. No hi ha nom, a més que en una mateixa categoria hi ha equips que competeixen en condicions diferents, amb la seva afició a les graderies”, sentenciava un Joan Agustí resignat, ja que en cas de superar l’eliminatòria i enfrontar-se a l’Osasuna al municipal de l’Olot, ja sap que no hi podran accedir els seguidors olotins: “Si passem rebrem 30.000 euros però la taquilla serà zero, un altre contratemps per al club”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)