Espanyol

Vicente Moreno: “No hem fet un bon partit”

Espanyol. El tècnic reconeix les males prestacions del seu equip. “Hem de fer autocrítica i s’ha de reconèixer que ho hem de fer molt millor per poder guanyar” i ha evitat fer valoracions de l’arbitratge. “L’expulsió de Lluís? No li hem de donar més voltes ni fer cap valoració dels arbitratges”.

Vicente Moreno ha iniciat l’any amb una derrota i això sempre fa mal per un equip que busca l’excel·lència. Tres punts que han volat, després de cinc victòries consecutives, i que fan iniciar el nou any amb mal peu. “El balanç és negatiu perquè no ens hem trobat amb el nostre joc i per sota del nivell que hem de donar”, ha dit el tècnic de Massanassa. “Però, tot i això, hem estat dins del partit i amb l’acció de Raúl, que s’ha anat fora quan normalment va a dins, ens hauríem pogut ficar per endavant. Després hem estat a prop de poder empatar”, ha afegit. Però el preparador blanc-i-blau ha anat més enllà. “Hem de fer autocrítica i s’ha de reconèixer que ho hem de fer molt millor per poder guanyar”. El tècnic seguia enumerant els detalls que no li han agradat. “No hem trobat res del que buscàvem i tampoc individualment. Hem estat molt lents i hem tingut moltes pèrdues. Amb una mica més del que hem fet, hauria estat suficient, per treure alguna cosa. No hem estat afortunats, no hem fet un bon partit i així no podem guanyar”, ha seguit insistint per passar de puntetes en la valoració de l’actuació del VAR. “L’expulsió de Lluís? No li hem de donar més voltes ni fer cap valoració dels arbitratges. A vegades hi ha accions que et poden beneficiar i d’altres vegades que et perjudiquin”.

Per la seva banda, el tècnic de Las Palmas ha parlat de l’expulsió. “Dic el mateix que Vicente. No puc valorar aquestes accions del VAR. A més, són molt difícils de veure i estava a molta distància”. Mel ha destacat la importància del triomf davant “el gegant de la categoria”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)