2a divisió FEF

El Barça B i el Lleida Esportiu no podran fitxar per culpa d’un deute amb diversos jugadors

2a divisió B. La comissió mixta de l’AFE ha anunciat que els dos clubs catalans, juntament amb l’Alcoià, l’Extremadura i el Recreativo, no van abonar els deutes abans del 30 de desembre

La comissió mixta de l’AFE (l’associació de futbolistes espanyols) ha anunciat que el Barça B i el Lleida Esportiu, juntament amb l’Alcoià, l’Extremadura i el Recreativo, no podran incorporar a nous jugadors ja que no van abonar abans de la data fixada del 30 de desembre les quantitats denunciades per diversos futbolistes i aprovades per la pròpia comissió mixta. D’aquesta manera, qualsevol moviment de fitxes federatives queda suspesa per a tots aquests clubs ja que la FEF aplicarà l’article 192 del reglament general que estipula que l’impagament de les quantitat prèviament aprovades comporta la suspensió dels serveis federatius del club deutor no podent, entre d’altres coses, tramitar llicències federatives de jugadors en el segon període de tramitació (el mercat d’hivern) fins que es procedeixi al pagament dels deutes.

En el cas del Barça B, Kike Saverio, Chumi, Sergi Puig i Guillem Jaime van denunciar al club blaugrana per l’impagament de la prima per classificar-se pel play-off d’ascens a segona A. Els jugadors no van arribar a disputar les eliminatòries ja que es van disputar més enllà del 30 de juny, quan no tenien contracte, el principal argument del club blaugrana per no fer efectiva la quantitat denunciada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)