2a divisió FEF

El Cornellà fa saltar la banca i elimina l’Atlético (1-0)

Cornellà 1 - Atlético 0.

El Cornellà, equip de la segona B, ha eliminat l’Atlético de Madrid, lider de la primera divisió en la segona eliminatòria de la Copa. El conjunt verd ha derrotat el conjunt de Simeone gràcies a una diana d’Adrián Jiménez (ex jugador de la pedrera colchonera) en el minut 7 i a la feina defensiva que ha fet durant la resta de l’enfrontament.

L’Atlético ho ha intentat després de rebre el gol i ha fregat l’empat diverses vegades. El travesser ha desviat un xut de Saúl i la defensa s’ha empleat bé en les accions de Correa i Felipe que no han pogut encertar. Els verds, a més, s’han vist beneficiats per l’expulsió del visitant Ricard, per doble amonestació en el tram final del partit. Tot i això, l’Atlético ha continuat atacant però les millors opcions ja havien passat; sense Joao Felix al camp, els madrilenys no han pogut reaccionar i han sucumbit davant el Cornellà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)