2a divisió FEF

El Llagostera activarà la fitxa de Bigas, que ja estarà disponible per jugar diumenge

El lateral de Peralada tenia fitxa del filial amb l’objectiu d’agafar ritme fins al gener després de la greu lesió al genoll que es va fer a l’inici del curs passat

Entre avui i demà el Llagostera farà el primer fitxatge del mercat d’hivern. Vindrà des de dins, i és que el club activarà la fitxa al lateral de Peralada de 26 anys David Bigas, que d’aquesta manera tornarà a estar a les ordres d’Oriol Alsina. De fet, està previst que ja entri en la llista de convocats per jugar el partit de diumenge al camp del Prat, on podria gaudir dels seus primers minuts en la que serà la seva tercera temporada al Llagostera.

Amb aquest moviment es posa fi al periple que ha viscut Bigas durant el 2020. L’origen va ser la greu lesió al genoll que es va produir en l’onzena jornada de la temporada passada al municipal contra l’Ebre, i que l’obligava a perdre’s tot el que restava de curs –en el seu lloc els llagosterencs van incorporar Albert Dalmau, que precisament avui ha fitxat pel Peralada. La recuperació, amb les complicacions que va causar l’inici de la crisi sanitària de la Covid-19, no va ser tan ràpida ni satisfactòria com hauria agradat. Per això, a l’estiu el Llagostera i David Bigas van arribar a un acord per començar la temporada amb el filial a 1a catalana, amb l’objectiu de recuperar sensacions i ritme de competició fins el mes de gener.

El contratemps per Bigas va ser veure com la Federació Catalana de Futbol, arran de les mesures imposades per les autoritats sanitàries, va aturar la lliga de 1a catalana a les primeres de canvi, quan s’havien disputat dues jornades. El lateral només va poder jugar el segon partit, sumant els noranta minuts. Tot i no poder competir Bigas s’ha estat entrenant amb el primer equip des que es va aturar la competició del filial, i ara ja està a punt per tornar a jugar al màxim nivell. Serà una incorporació de pes per Oriol Alsina, que sempre ha confiat en el de Peralada des que va arribar amb l’equip a tercera, per ser una peça clau en el curs de l’ascens –2.992 minuts repartits en 36 partits de lliga regular. A més, aportarà experiència, i és que ja ha disputat 50 partits a 2a B –els 8 últims el curs passat amb el Llagostera– i 2 a 2a A amb la samarreta del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.