2a divisió FEF

El primer dels tres capítols a domicili

2a divisió B. El Llagostera visita, aquest migdia (12 h), el Prat amb l’objectiu de tancar la primera volta fora de l’última lligueta

Any nou, vida nova. Així afronta el 2021 el Llagostera després de la intensitat amb què va viure els últims mesos del 2020. Ara, centrats cent per cent en la lliga des d’abans de les vacances de Nadal, els d’Oriol Alsina tenen l’objectiu d’escalar posicions en la classificació. No ho tindran fàcil, i menys de manera immediata. I és que els gironins visiten, aquest migdia, el Prat en el que serà el primer de tres partits consecutius a domicili, tots durant el mes de gener. “És una animalada i no té cap sentit. És una situació (a més amb una jornada de descans pel mig), que et pot enfonsar en la classificació i deixar tocat”, valora el tècnic Oriol Alsina, que, ja des de l’inici de curs, avisava d’aquest tram complicat de calendari, però que també admet que aquest migdia visiten un dels camps on millor es poden adaptar: “Entre cometes, si hem de triar un camp per jugar a fora és aquest, o el del Cornellà, però això no treu que sigui d’extrema dificultat.”

El d’avui serà un d’aquells partits durs de rosegar, perquè tant el Llagostera com el Prat són dos dels equips que menys gols encaixen –sis i vuit, respectivament– i els menys golejadors de la lliga, amb només cinc dianes en nou partits. A més, els últims anys, s’han trobat múltiples vegades i és coneixen a la perfecció. “És un equip molt segur, que treballa molt bé defensivament i és vertical en les transicions. Per mi, és un dels equips més treballats de la categoria, amb un tècnic que treu el màxim rendiment dels jugadors a nivell col·lectiu”, comenta Oriol Alsina, que no podrà comptar amb el central Julen, que haurà de complir el segon partit de sanció. Qui tampoc podrà jugar amb el Prat és l’exllagosterenc Èric Jiménez, perquè així ho van acordar els dos clubs.

2 Partits guanyats 2

3 Partits empatats 5

4 Partits perduts 2

5 Gols a favor 5

8 Gols en contra 6

LA PRÈVIA

Jugar tres partits seguits a fora no té cap sentit. Et pot deixar enfonsat en la classificació
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)