2a divisió FEF

Si la neu ho permet

2a divisió B. El temporal deixa ben blanc el camp de l’Olot i fa perillar el partit contra l’Espanyol B (16.30 h)

L’Olot ha hagut d’ajornar diversos partits, i el d’aquesta tarda contra l’Espanyol B (16.30 h) també perilla. Aquesta vegada, per culpa del temporal Filomena, que va deixar el municipal cobert de neu. L’evolució del temporal i l’estat del terreny de joc determinaran si hi ha possibilitats de jugar aquesta tarda, fet que s’entreveu complicat.

L’Olot, que va suspendre l’entrenament d’ahir, vol aprofitar les bones sensacions en la copa contra l’Osasuna –tot i el 0-3–, que s’afegeix a la victòria contra el Lleida (2-1) i l’empat a Llagostera (1-1). Superar l’Espanyol B certificaria la gran dinàmica dels olotins al municipal i podria marcar l’inici de la remuntada en la classificació. “És el partit de l’any per a nosaltres, i és que, veient la igualtat que hi ha en la classificació, la distància entre el segon i l’últim és tan poca que pot passar de tot. Amb la victòria, superaríem un rival com l’Espanyol B i tindríem molt a dir el que queda de temporada. Seria un pas de gegant per consolidar-nos i afrontar el que ha d’arribar”, valorava el tècnic Raúl Garrido.

Davant de l’última jornada de la primera volta, els olotins saben que no és el moment per tornar a tenir dubtes, així que aprofitar aquestes bones sensacions i el fet de jugar a casa podria ser clau. “Hem de seguir en aquesta línia ascendent. Mirarem d’aprofitar que l’Espanyol B, que té grandíssims jugadors, no està en el seu millor moment, però sobretot ens hem de centrar a no perdre la nostra bona línia”, analitza Garrido, que no podrà disposar d’Aspar, lesionat, ni de Samu Pinto, l’últim fitxatge. La incògnita, però, és si hi haurà partit.

2 Partits guanyats 3

3 Partits empatats 2

4 Partits perduts 4

8 Gols a favor 10

14 Gols en contra 13

LA PRÈVIA

És el partit de l’any per a nosaltres. Si guanyem, tindrem moltes coses a dir d’ara en endavant
Raúl Garrido
entrenador de l’olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)