2a divisió FEF

L’Olot-Espanyol B, ajornat per culpa del temporal de neu

2a divisió B. La quantitat de neu caiguda a la capital garrotxina ha fet impossible que el matx es disputi en condicions òptimes. El duel es podria jugar el dimarts a la mateixa hora (16.30 h)

La neu precipitada per tota la comarca de la Garrotxa en el dia d’ahir i la passada matinada ha obligat a l’Olot, l’Espanyol B i la FEF a ajornat l’enfrontament que havien de disputar aquesta tarda al municipal. La impossibilitat de treure la neu acumulada del damunt de la gespa ha obligat a totes les parts a prendre la decisió i, fins i tot, a acordar jugar el partit el proper dimarts per així evitar desajustaments en la classificació final de la primera volta i les possibles inclemències en el calendari en un futur immediat.

El jutge de competició ha donat el vistiplau a la proposta dels dos equips abans que el filial blanc-i-blau agafés l’autobús d’anada a Olot, així, l’expedició del filial s’ha estalviat un camí que a falta de la confirmació final per part de l’ens organitzatiu de la competició haurà de fer en 48 hores.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)