2a divisió FEF

El Llagostera tanca la primera volta amb una victòria vital (0-1)

Els gironins guanyen al camp del Prat gràcies a un gol de Pau Salvans al final de la primera part

El Llagostera ha estrenat el 2021 de la millor manera possible, amb una victòria importantíssima al camp del Prat (0-1) que li permet acabar la primera volta fora de les posicions que obliguen a jugar-se la permanència en la segona fase. El partit ha estat molt igualat i el Prat ha buscat l’empat fins al final, però el que ha decidit ha estat una diana de Pau Salvans abans de la mitja part.

La primera part ha estat un intercanvi de cops constant entre els dos equips, conscients de la importància que tenia la victòria. Qui més presència ha tingut en els primers ha estat el Prat, que a punt ha estat d’aprofitar-ho al minut 6 amb un xut de Guzmán que ha obligat a Marcos a intervenir. A partir del quart d’hora de joc el Llagostera ha tingut més control del partit i també ha tingut una ocasió claríssima en una acció de Cortés, que s’ha desfet del porter local però ha topat amb Perone, que ha evitat un gol que semblava cantat. Els llagosterencs semblaven còmodes en les anades i vingudes i han trobat el premi del gol abans del descans, després que Garzón tingués una bona ocasió pel Prat i Salvans una altra pels gironins. La diana ha arribat en una bona jugada col·lectiva que ha finalitzat Cortés i ha refusat Craviotto, però Salvans ha agafat el rebot i no ha perdonat (0-1, 42’).

En la represa el Prat ha fet un pas endavant per buscar el gol de l’empat. Des de l’inici ha tingut tota la iniciativa i ha posat a prova constantment a la defensa i a Marcos, que s’ha hagut de lluir en més d’una ocasió per evitar la diana dels del Baix Llobregat. Padilla, Figueras, Artigas i Guzmán han tingut les millors ocasions d’un Prat que només ha patit en accions de contraatac, on el Llagostera podria haver matat el partit. El 0-1, però, no s’ha mogut fins al final.