2a divisió FEF

La FEF autoritza que l’Olot-Espanyol B es disputi demà (a les 16.30 h)

2a divisió B. La neu caiguda durant el cap de setmana a la capital de la Garrotxa va obligar a ajornar ahir l’enfrontament

Amb l’Olot i l’Espanyol B a l’expectativa des d’ahir, quan ja van acordar entre ells disputar demà el partit que es va ajornar per culpa de les inclemències meteorològiques ahir, la FEF ha donat l’autorització als dos clubs per a jugar demà mateix l’enfrontament corresponent a l’última jornada de la primera volta de la primera fase al municipal (a les 16.30 h).

La neu que va caure dissabte i part de la matinada del diumenge van fer impossible que es disputés el partit en condicions òptimes, però ja amb part de la neu desglaçada o apartada i el terreny en bon estat, el partit es podrà disputar demà amb total normalitat. El matx arriba amb l’Olot cuer del subgrup B del grup tercer de segona B amb nou punts, però una hipotètica victòria permetria als garrotxins superar al Prat, penúltim també amb nou punts, i al seu contrincant, l’Espanyol B, antepenúltim amb onze. Si s’enfila fins als dotze punts, els olotins igualarien amb el Badalona i el Cornellà, el primer equip en la lluita en una segona fase per accedir a la primera divisió FEF el curs vinent, a més, de situar-se a només quatre punts del segon i el tercer en la taula.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.