El Peralada es complica la vida perdent contra el cuer, el Sants (0-1)

El Peralada continua immers en una molt mala ratxa de resultats, i és que aquesta tarda contra el Sants ha encadenat la tercera derrota i només ha sumat un dels últims quinze punts en joc. Els xampanyers tenien una gran oportunitat per revertir aquesta situació a casa contra el cuer, però han acabat patint el contrari, i és que els d’Albert Carbó han estat molt inofensius i han acabat encaixant el 0-1 en el minut 78 amb un bon xut creuat de Calatrava. De fet, els xampanyers només han gaudit de bones arribades en el primer quart d’hora i això que han jugat la primera part amb el vent a favor. En la represa, en canvi, el Sants s’ha mostrat més perillós fins que ha acabat aprofitant una de les oportunitats que ha tingut.