2a divisió FEF

Montolio, reforç per a l’Olot

2a divisió B. L’arribada del central barceloní, lliure després de jugar a l’Alavés B, provoca la sortida de Moha Chabboura

L’Olot ha reforçat l’eix de la defensa amb Genís Montolio, un futbolista de 24 anys que estava sense equip des de l’estiu, després de jugar 21 partits amb el filial de l’Alavés a segona B. Com que és major de 23 anys, l’Olot ha hagut de fer-li lloc i ha prescindit del davanter Moha Chabboura.

Genís Montolio, que ja s’entrena a les ordres de Gabri i pot debutar demà contra el Nàstic, es va formar al Vila-real i va arribar a debutar amb el primer equip en un partit d’Europa League a Tel-Aviv, el 2017. Amb el filial, va jugar 11 partits a segona B, just abans de firmar per l’Espanyol B en entrar en el traspàs de Javi Fuego. Amb el filial blanc-i-blau va competir a tercera la segona volta del curs 2017/18 (10 partits) i va fitxar la campanya següent pel Llevant B (30 partits en el grup tercer de segona B, el de l’Olot). La temporada passada, va tornar a canviar de filial, a l’Alavés. Montolio arriba a Olot per suplir la baixa de Lluís Aspar (Sevilla Atlético).

El damnificat per l’arribada de Montolio és Moha Chabboura, que marxa un any després d’arribar a Olot. El davanter de l’Armentera ha acumulat 15 partits (296 minuts) i dos gols repartits en dues temporades.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)