2a divisió FEF

El Llagostera no vol abaixar el ritme

2a divisió B. Els gironins reben aquesta tarda (18 h) el Badalona amb l’oportunitat de fer un pas de gegant

Després de superar el Lleida la setmana passada (1-0), el Llagostera afrontarà aquesta tarda el segon partit consecutiu a casa contra un rival directe, el Badalona. No és un partit qualsevol, i és que els gironins tenen una oportunitat d’or per fer un pas de gegant en aquesta primera fase si aconsegueixen la victòria. Primer, perquè es trobaran l’equip que tenen just al davant, a només un punt de diferència, i que superarien en la taula; segon, perquè el quart classificat, el Barça B, descansa aquesta setmana, i tercer, perquè el Lleida, tercer amb tants punts com el Badalona (19), s’enfronta a la mateixa hora amb l’Espanyol B, el vuitè classificat. Això vol dir que, en cas de sumar els tres punts, el Llagostera tancaria la jornada tercer, si el Lleida no guanya, o si més no tres punts més lluny de la zona baixa si els lleidatans superen l’Espanyol B. “Són tres punts, però per la situació que hi ha i pel poc que queda de la primera fase, és el partit més important que hem jugat fins ara. Aquesta igualtat que hi ha fa que passar de guanyar a perdre et canviï completament la situació dins del grup. Si estem al màxim nivell, ho podrem fer”, valora Alsina.

Lògicament, la mateixa visió del partit que tenen els llagosterencs la té el Badalona, que després de tres derrotes consecutives es va refer amb la victòria contra l’Olot. “Tenen un dels millors entrenadors de la categoria, ja que sap treure el màxim rendiment dels seus jugadors. És un equip temible, perquè domina tots els aspectes del joc, sap canviar la manera de jugar dins d’un partit i és gairebé impossible marcar-li un gol de jugada”, analitza Alsina.

4 Partits guanyats 5

6 Partits empatats 4

3 Partits perduts 5

9 Gols a favor 10

10 Gols en contra 11

Per la igualtat que hi ha, guanyar o perdre ho canvia tot. El Badalona és un rival temible
Oriol Alsina
Entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)