Internacional

Puyol: «El meu fort és defensar»

Carles Puyol va parlar ahir del seu gol contra Alemanya des de la concentració de la selecció estatal a Potchefstroom. El capità del Barça va ser irònic quan li van preguntar pel pes històric del cop de cap, i va comentar: «El meu fort és defensar. No crec que passi a la història per aquest gol, però espero que diumenge n'hi hagi un de més important.» El de la Pobla de Segur va reconèixer que en el descans havia parlat amb Xavi de la possibilitat de fer una jugada com la del gol, tot i que no hi veu similitud amb un de força semblant marcat en el triomf per 2-6 al Bernabéu. Precisament, de Xavi Hernández, Puyol va afirmar que es mereix la Pilota d'Or, tot i que va afegir: «A part de Xavi, també hi ha Sneijder, que ha fet una gran temporada i se la mereix, però crec que no hi ha només aquests jugadors. Messi també mereix guanyar-la, perquè és un premi a tot un any.»

Finalment, Puyol, que va demanar prudència abans de la final, va deixar oberta la possibilitat de retirar-se de la selecció. «El que queda al davant és molt bonic, però ja veurem què passa. Ho hauré de parlar amb Hierro i el seleccionador.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)