Més futbol

2a DIVISIÓ A

L'Albacete s'avança al Girona i s'endú Alan Baró

L'empordanès, que interessava al Girona, ha firmat un contracte per dues temporades amb el conjunt manxec

Alan Baró
MIGCAMPISTA DE L'ALBACETE
«El Girona? Ells no estan ara mateix en disposició d'assegurar res ni de saber què passarà, i el que no podia era arriscar-me a esperar més»
«He aconseguit el que buscava aquest estiu, tornar a segona A, i ara he d'esforçar-me per no baixar un altre cop d'esglaó»

Alan Baró tornarà a jugar a segona A, però no ho farà al Girona. I això que el club de Montilivi volia fitxar-lo i ell hauria vist bé jugar a prop de casa. La indefinició del club gironí, però, va allunyar-ne el migcampista de Darnius, que no podia demorar més la seva resposta a l'Albacete. Alan ha firmat un contracte per a les dues pròximes temporades amb el conjunt manxec.

Alan, de 25 anys, va jugar la temporada passada amb el filial de l'Osasuna (31 partits a segona B) i va arribar a debutar a primera, dos minuts a Chapín. «La temporada va sortir bé, amb bons partits amb el filial i presència al primer equip que, encara que sigui per entrenar-me, sempre és un reclam», reconeix. L'alt-empordanès tenia fixat com a objectiu prioritari tornar a segona A, on va jugar 26 partits (2.205 minuts) el curs 2008/09 a Alacant. «L'estiu passat no va poder ser, i ara volia intentar-ho.» De fet, un cop s'ha deslligat de l'Osasuna –només hauria renovat en cas de pujar al primer equip– ha rebut diverses ofertes de segona B (de l'Oviedo, el Castelló i el Leganés, entre d'altres equips), però ha esperat. L'exjugador del Peralada, la FE Figueres i el Figueres va ser el segon jugador fitxat per l'Albacete, que comença a accelerar les altes. «Un cop ens van confirmar l'interès, va ser qüestió de pocs dies. No va ser difícil arribar a un acord.» Les trucades del Girona el van fer rumiar, però no li podien assegurar res. «Estic molt agraït que s'hagin interessat una mica en mi; una altra vegada serà.»

Alan, que solia jugar de pivot defensiu a Figueres i a Alacant, va fer de central gairebé tota la temporada passada. «Suposo que és un avantatge que tinc, poder jugar als dos llocs», explica. A Albacete, on arribarà per començar la pretemporada –ha tancat l'acord des de casa–, té un contracte de dos anys. «Em donarà una mica de tranquil·litat, cosa que no he tingut els últims estius.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)