2a divisió FEF

Tan a prop i tan lluny

2a divisió B. El Llagostera s’avança amb un 0-2 al Johan Cruyff, però acaba cedint davant d’una exhibició del Barça B, que capgira el resultat i no dona cap possibilitat als gironins en la segona part

Barça B 4 Llagostera 2

BARÇA B:Carevic; Álvaro Sanz (Ramos Mingo, 88’), Arnau Comas, Mika Màrmol, Balde (Roger Riera, 17’): Nico (Busquets, 88’), Matheus Pereira (Jandro, 46’); Konrad, Collado, De Vega; i Rey Manaj (Zeballos, 79’).LLAGOSTERA:Marcos; Pere Martínez (Aimar, 60’), Julen, Diego, Bigas (Alejandro Marcos, 69’); Manchón (Juvanteny, 79’), Cortés; Guiu (Salvans, 60’), Gil, Duba (Dieste, 60’); i Sascha.GOLS:0-1 (20’) Cortés, de penal. 0-2 (34’) Gil. 1-2 (42’) Rey Manaj. 2-2 (48’) Konrad. 3-2 (57’) De Vega. 4-2 (66’) Collado.ÀRBITRE:Martínez García.T.G.:als locals Matheus Pereira, Álvaro Sanz, Nico i Rey Manaj: i als visitants Pere Martínez, Julen, Sascha i Salvans.

Poques vegades el Llagostera es veurà tan a prop de la victòria contra tot un Barça B al Johan Cruyff com s’hi va veure ahir després de fer pujar el 0-2 al marcador, però també poques vegades es veurà tan superat per un rival com ahir a partir del minut 30 de joc, quan al filial blaugrana semblava que tot li havia de sortir bé amb una exhibició de talent individual i col·lectiu d’alt nivell.

Els gironins van sortir valents, a buscar tres punts que els fessin somiar la tercera posició. I els va sortir bé, sobretot en la primera mitja hora. Atrevits amb la pilota, van trobar la manera d’arribar a l’àrea rival i, tot i que no van generar grans ocasions, en van treure un grandíssim premi, i és que primer es van trobar amb un penal absurd i rigorós que Cortés va transformar en el 0-1 (20’), i després Gil Muntadas va firmar un autèntic golàs en el 0-2 amb un xut des de la frontal que va trobar l’escaire de la porteria de Carevic (34’).

A partir del 0-2, al Llagostera li va sortir tot al revés, i no pas per voluntat pròpia. Segurament als gironins els va faltar una mica d’intensitat defensiva i, sobretot, contundència a l’àrea, però la realitat va ser que el Barça B els va passar per sobre com un tornado que arrasa amb tot. L’1-2 abans del descans, de Rey Manaj, després de passar entremig de Julen i Bigas com si res, va ser premonitori. I és que després de la represa el Barça B no va trigar ni tres minuts a empatar el partit, amb un bon xut creuat de Konrad, i va iniciar un monòleg ofensiu que va deixar groguis els llagosterencs. Només Marcos, amb grans intervencions, va donar una mica de vida a un Llagostera que va acabar cedint el 3-2 a Lucas de Vega després d’un rebot (57’) i el 4-2 a Collado (66’) en una jugada individual més digna del Camp Nou que del Johan Cruyff. Ja no hi havia res a fer i el Llagostera ara ja només s’ha de centrar a quedar setè.

Hem fet una bona primera part, però l’1-2 ho ha complicat molt. En el còmput global, el Barça B ha estat superior i el resultat és just
Ens ha faltat una mica d’intensitat defensiva. No ens ha sortit el que volíem defensivament