3a divisió FEF

Dues parts distintes; mateixa dinàmica

3a divisió. El Peralada cau contra el Granollers a casa i té només una victòria en les darreres onze jornades

Peralada 0 Granollers 2

PERALADA:Aroca, Puig (Muritala, 80’), Coro, Romero, Vilanova, Josu (Hwang, 80’), Ritxi, Diaby (Casanova, 46’), Cunill (Micaló, 58’), Buba (Arnau Ortiz, 46’) i Maxi.GRANOLLERS:Álvaro, Max, Morales, Eloi, Campeny (Prado, 69’), Guillem Pujol, Molins (Muela, 84’), Altimira, Ñito (Darbra, 84’), Marc Río (Siabu, 76’) i Albert Ruiz (Gelmà, 69’).GOLS:0-1 (31’) Río. 0-2 (86’) Muela.ÀRBITRE:Albelda Barcena.T.G.:als locals Vilanova, Josu i Ritxi; als visitants Albert Ruiz i Prado.

El Peralada continua encallat. El conjunt blanc-i-verd no aconsegueix enganxar una bona dinàmica de resultats i ahir va tornar a perdre, a casa, contra el Granollers (0-2). Els xampanyers, en una delicada setena posició a falta de tres jornades per al final de la primera fase, van encadenar la segona derrota seguida i se’ls resisteix la victòria, ja que només n’han aconseguit una en els últims onze partits.

Ahir al municipal, el grup dirigit per Albert Carbó va vorejar l’empat en una bona segona part, però li va faltar encert. La primera, en tot cas, va ser clarament dels vallesans, que van marxar al descans guanyant per la mínima i havent enviat tres pilotes al pal. Va ser al cap de mitja hora d’enfrontament (31’) quan Marc Río, amb un xut creuat a passada de Guillem Pujol, va donar avantatge als granollerins.

El guió va canviar en el segon acte, i el Peralada va collar i va tancar els visitants a la seva àrea, però no va estar afinat ni encertat per finalitzar les jugades i marcar la diana de l’empat. Just al final (87’), amb els locals abocats a per l’empat, Muela, amb un xut fort i ras recollint una passada de Darbra, va sentenciar anotant el 0-2 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)