2a divisió FEF

Avançar-se no és garantia de res per al Llagostera

2a divisió B. Els gironins han estat per davant en el marcador en els últims sis partits però només n’han guanyat dos, mentre que tres han acabat amb empat i un amb derrota

Diumenge el Llagostera va poder somiar durant tota la primera part amb la tercera posició, però el Barça B el va acabar obligant a tocar de peus a terra amb una clara victòria (4-2). Queden tres jornades i els gironins tenen dos punts de marge respecte al vuitè classificat, l’Hospitalet –que encara ha de descansar–, i tres sobre el novè, l’Espanyol B. Això vol dir que els d’Oriol Alsina encara hauran de treballar de valent la classificació per a la segona lligueta, que els permetria evitar el perill del descens a tercera i lluitar fins el final per entrar a la nova categoria intermèdia entre 2a A i la 2a B actual. En els tres partits que resten el Llagostera rebrà aquest dissabte el Nàstic, després visitarà l’Olot i tancarà la primera fase contra el Prat. Tres partits complicadíssims en què si una cosa ha de recuperar el conjunt llagosterenc és la solidesa defensiva, ja que els d’Oriol Alsina, que van arrencar el curs cedint només dos gols en vuit partits, només han aconseguit deixar la porteria a zero en un dels últims set partits. La clara mostra és el darrer partit dels gironins al Johan Cruyff, en què després d’avançar-se 0-2 al marcador van acabar cedint quatre dianes al filial blaugrana i, si no hagués estat per un inspirat Marcos, encara n’haurien pogut ser més.

Comencen bé

La remuntada que el Llagostera va patir al camp del Barça B no és un cas aïllat, ja que en les darreres jornades els d’Oriol Alsina han vist massa vegades com el rival els equilibrava les forces després d’avançar-se en el marcador. De fet, el Llagostera ha estat capaç d’anar al davant en el marcador en les últimes sis jornades, però el balanç final ha estat de dues victòries, tres empats i una derrota, la d’aquest diumenge al Johan Cruyff. Les dues victòries van arribar a casa contra el Lleida (1-0), en l’únic partit d’aquesta sèrie amb la porteria a zero, i contra el Cornellà (2-1), en un partit en què precisament van ser els gironins els que van capgirar el gol inicial del Cornellà.

Aquesta ratxa de veure’s al davant en el marcador es va iniciar al camp de l’Hospitalet, quan el Llagostera es va avançar dos cops en el marcador però va acabar cedint l’empat després de quedar amb deu homes per l’expulsió d’Aleix Roig (2-2). També va acabar amb empat el partit a casa contra el Badalona, en què Cortés va marcar l’1-0 però els visitants van capgirar el resultat abans del descans i va haver de ser el mateix Cortés qui rescatés un punt en el tram final (2-2). En l’últim empat, al camp de l’Espanyol B, el Llagostera també es va avançar amb un gol de Dieste al minut 28, però els locals van aconseguir empatar de seguida i el marcador ja no es va moure més (1-1).

L’Hospitalet 3-3 Llagostera
0-1 (38’) Dieste (p.). 1-1 (54’) Salinas. 1-2 (71’) Sascha. 2-2 (81’) Carmona.
Llagostera 1-0 Lleida
1-0 (13’) Julen Monreal.
Llagostera 2-2 Badalona
1-0 (5’) Cortés. 1-1 (27’) Musa (p.). 1-2 (42’) Simón. 2-2 (70’) Cortés.
Espanyol B 1-1 Llagostera
0-1 (28’) Dieste. 1-1 (29’) Gori.
Llagostera 2-1 Cornellà
0-1 (8’) Pablo Fernández. 1-1 (53’) Cortés. 2-1 (63’) Cortés (p.).
Barça B 4-2 Llagostera
0-1 (20’) Cortés (p.). 0-2 (34’) Gil. 1-2 (42’) Rey Manaj. 2-2 (48’) Konrad. 3-2 (57’) De Vega. 4-2 (66’) Collado.