2a divisió FEF

El Llagostera vol mantenir la imbatibilitat a casa contra el Nàstic

Els gironins reben demà un Nàstic que no ha guanyat mai al municipal després de cinc visites

El Llagostera rep demà a la tarda el líder del subgrup 3A de 2a B, el Nàstic, que només necessita sumar un punt en les tres jornades que resten per assegurar-se la presència en la lligueta d’ascens a 2a A, que també li garantiria jugar la temporada que ve la primera divisió FEF. El repte pels gironins, doncs, és majúscul, i és que de moment el conjunt grana s’ha mostrat intractable en el que va de curs havent perdut només un partit, en la primera jornada al camp del Barça B (1-0). El Llagostera, però, ja sap què és guanyar al Nàstic aquesta temporada, i és que els dos equips es van creuar en els vuitens de final de la copa Federació en un partit que va acabar amb victòria dels gironins per 2-1 després de la pròrroga. En la lliga, i al Nou Estadi de Tarragona, la història va ser diferent, i és que després de l’expulsió de Julen Monreal el Nàstic va guanyar amb contundència (3-0).

La victòria del Llagostera en la copa Federació contra el Nàstic només és l’última mostra de com els gironins li tenen la mesura presa als grana al municipal llagosterenc. I és que el Nàstic no hi ha aconseguit mai la victòria en cap de les cinc visites que hi ha fet. El curs passat el duel va acabar amb empat a zero i els anteriors precedents ja es remunten a les temporades 2012/13 i 2013/14. El primer any el Llagostera va guanyar 1-0 i en el segon el resultat en la lliga també va ser d’empat a zero, però després el Llagostera va guanyar 3-1 l’històric partit que li va donar l’ascens a 2a divisió A.

A més dels precedents al municipal el Llagostera també va rebre el Nàstic a 2a divisió A, però ho va fer al municipal de Palamós-Costa Brava en un partit en què els llagosterencs també van ser capaços de sumar un punt després d’empatar a un.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)