2a divisió FEF

Tot el que sigui sumar serà d’ajuda

2a divisió B. El Llagostera rep la visita del líder, el Nàstic (17.30 h), que no ha perdut des de la primera jornada

El Llagostera afronta aquesta tarda (17.30 h) l’examen més complicat que li queda en la primera fase: la visita al municipal del líder, el Nàstic, que està dominant la lliga amb moltíssima autoritat després d’haver perdut només un partit, en la primera jornada al camp del Barça B (1-0). Davant un equip que va amb la sisena marxa posada tot el que sigui sumar és positiu, però els gironins no regalaran absolutament res, i és que per alguna cosa fa més d’un any que no perden a casa i, a més, no han cedit mai en la història contra el Nàstic en els cinc partits que s’han jugat al municipal llagosterenc. L’últim, a més, aquest any, en la copa Federació, que va acabar amb victòria per als d’Oriol Alsina. “El Nàstic és un equip del qual ho has de destacar tot. Té una gran plantilla, un gran entrenador i està invicte des de la primera jornada, i presenta uns números esfereïdors”, comenta el tècnic del Llagostera, que, tot i que només queden tres partits, no vol fer comptes per evitar caure a la fase de permanència: “Queden només tres partits i ens els hem de prendre tots com si fos l’últim. Estem en una situació en la classificació que ja hauríem signat abans de començar, però la línia entre guanyar i perdre és molt fina.”

Un factor a favor del Llagostera és que de moment s’ha guanyat un petit coixí respecte al vuitè classificat que li permet afrontar el que queda amb una mica més de tranquil·litat. Tot i això, si els gironins perden avui i la resta de resultats els són contraris, podrien tancar la jornada a la zona baixa. Per evitar-ho la recepta és clara, i és que l’equip ha de mantenir l’encert golejador dels últims partits i recuperar la solidesa defensiva de la primera volta. “Hem de millorar la contundència a les àrees. Contra el Barça B vam acabar malament defensivament”, valora Alsina, que adverteix que posar això en pràctica serà avui més difícil que mai: “Tenen jugadors físics que dominen el joc aeri i l’estratègia, així que es poden adaptar perfectament al nostre camp.”

5 Partits guanyats 8

8 Partits empatats 8

4 Partits perduts 1

16 Gols a favor 29

18 Gols en contra 12

LA PRÈVIA

El Nàstic té una gran plantilla i un gran entrenador. Presenten uns números esfereïdors i es poden adaptar bé al nostre camp
Queden tres partits i els hem d’afrontar tots com si fos l’últim. Hem de tenir la màxima mentalitat
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)