3a divisió FEF

El Figueres s’emporta un duel gironí vibrant (4-2)

3a divisió. La Unió suma tres punts importants en la lluita per la permanència i enfonsa una mica més un Banyoles molt penalitzat per les errades pròpies en defensa. El Girona B i el Peralada han empatat a zero al camp de la FE Grama i el Cerdanyola, respectivament

El Figueres ha sumat els tres punts del duel gironí contra el Banyoles (4-2). Els d’Albert Parés, que s’estrenava com a primer tècnic a Vilatenim, han estat més eficaços en atac contra un conjunt banyolí dèbil en defensa. En els altres partits amb representants gironins, el Girona B i el Peralada han empatat a zero en les seves visites al camp de la FE Grama i el Cerdanyola, respectivament.

El duel gironí de la jornada entre el Figueres i el Banyoles ha estat molt entretingut i boig. En el primer temps, els dos equips han marcat per partida doble. La Unió ha sortit en tromba i ja en el 4, Pol Bastidas ha fet el primer gol del matí. En el 10, Pepu Soler ha assistit de meravella a Iván Vidal i l’atacant ha fet el 2-0, però els del Pla de l’Estany han reaccionat quan més tocats estaven. Jorge Torres s’ha fet en pròpia porteria el 2-1 que ha permès entrar en el partit al Banyoles (29’). I és que, poc després, Pime s’ha regirat i ha superat Andrés amb un xut ajustat per empatar a dos (38’).

En l’inici de la segona part, els de l’Alt Empordà s’han tornat a avançar quan Iván Vidal ha aprofitat una errada visitant per tornar-li l’assistència a Pepu, que davant Bartrina ha definit molt bé (47’). El partit ha tingut un altre gir de guió quan Andrés Díez ha vist dues grogues seguides, la primera per perdre temps i la segona per un suposat comentari a l’àrbitre (61’). Amb un més, i mitja hora per jugar-se, els de Kiku Parcerisas han passat a dominar i jugar en terreny empordanès.

Tot i això, la Unió ha sentenciat el partit amb una acció d’estratègia. A la sortida d’un corner i després d’un parell de rebots, Marc Medina ha caçat la pilota a dins de la petita per superar Martí Bartrina (78’). El Banyoles no ha abaixat els braços i Momo, en el tram final ha superat Mendoza, el substitut d’Andrés. El col·legiat, però, ha anul·lat el 4-3 per fora de joc.

El Girona B empata

El filial dirigit per Axel Vizuete no ha aprofitat l’ensopegada del Cerdanyola contra el Peralada per retallar punts al líder. Els blanc-i-vermells han empatat a zero en la seva visita a Can Peixauet per enfrontar-se a la Fundació Esportiva Grama. Els gironins han dominat llargues estones del partit però no han pogut perforar la porteria rival davant un entremat defensiu molt ben treballat. En el tram final del matx, el porter local Guiseris, ha salvat en més d’una ocasió al seu equip, impedint el triomf blanc-i-vermell. El partit, molt obert, ha pogut caure a favor de qualsevol dels dos equips.

Un punt amb un més

El Peralada ha sumat un empat al camp del líder, el Cerdanyola (0-0). Els d’Albert Carbó han estat molt bé en defensa i han tingut opcions clares en el segon temps. L’expulsió del porter local en el 39 ha ajudat als empordanesos a ser dominadors en el segon temps, però la falta d’encert els ha impedit donar la campanada.

El conjunt xampanyer ha fet un bon partit a nivell defensiu i ha concedit molt poc al líder. En la primera part, però, Aroca ha salvat al seu equip amb una intervenció brillant a una rematada de cap de Javi López. En la jugada següent, el porter local Manu Martín ha estat expulsat per l’àrbitre després d’aturar amb les mans a fora de l’àrea una acció d’Arnau Ortiz.

Amb superioritat numèrica, el Peralada ha passat a dominar i a tenir opcions clares per fer el 0-1, sobretot, a través d’Adrià Casanova, molt actiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)