2a divisió FEF

L’accés del Nàstic a la fase d’ascens és un fet, però el del Barça B encara no

Repàs a totes les combinacions possibles per lluitar per pujar a segona A

El Nàstic està classificat per la fase d’ascens a 2a A perquè surt beneficiat de tots els triples i quàdruples empats a 32 punts, mentre que el Barça B no. A continuació totes les opcions possibles al capdavant del subgrup 3A de 2a B en les dues jornades que resten.

LES OPCIONS MÉS BÀSIQUES

1.

El Badalona no guanya el partit que li queda i el Llagostera suma com a màxim 29 punts.

RESULTAT: Nàstic, Barça B i Andorra classificats

2.

L’Andorra es queda amb 29 punts i el Llagostera o el Badalona el superen.

RESULTAT: Nàstic, Barça B i Badalona o Llagostera classificats.

Si l’Andorra es queda amb 29 punts i el Badalona i el Llagostera empaten a 30 punts, el classificat a banda del Barça B i el Nàstic es decidirà per la diferència de gols general entre el Badalona i el Llagostera, que ara és de 0 i -1, respectivament

LES OPCIONS COMPLEXES

Les opcions complicades apareixen sempre que el Llagostera sumi els 6 punts que li resten i arribi als 32. En aquest cas, el Llagostera surt perjudicat sempre que només empati amb un equip. És a dir, si dos equips entre el Nàstic, el Barça B i l’Andorra (o els tres), sumen 33 punts o més els classificats serien Nàstic, Barça B i Andorra.

En cas de triples i quàdruples empats es compliquen els números. Hi ha 4 opcions:

1. Quàdruple empat a 32 punts

RESULTAT: Andorra 1r (11 punts en la lligueta dels quatre), Nàstic 2n (10), Llagostera 3r (7). El Barça B amb 6 punts queda fora de la fase d’ascens a 2a A.

2. Triple empat a 32 punts amb el Nàstic sumant 33 punts o més

RESULTAT: Nàstic 1r (33 punts o més). Lligueta Barça B, Andorra i Llagostera: Andorra 2n (10 punts en la lligueta), Llagostera 3r (4). El Barça B amb 3 punts queda fora de la fase d’ascens a 2a A.

3. Triple empat a 32 punts amb el Barça B sumant 33 punts o més

RESULTAT: Barça B 1r (33 punts o més). Lligueta Nàstic, Andorra i Llagostera: Nàstic 2n (7 punts en la lligueta), Andorra 3r (5). El Llagostera amb 4 punts queda fora de la fase d’ascens a 2a A.

4. Triple empat a 32 punts amb l’Andorra sumant 33 punts o més

RESULTAT: Andorra 1r (33 punts o més). Lligueta Nàstic, Barça B i Llagostera: Hi ha un triple empat a 6 punts. El Nàstic queda segon amb un +3 de diferència de gols, el Barça B tercer amb un 0 de diferència de gols i el Llagostera, amb un -3, queda fora de la fase d’ascens a 2a A.

Com es veu, el Nàstic està classificat en totes les opcions possibles. El Barça B quedaria fora en cas d’un quàdruple empat a 32 punts o amb un triple empat si el Nàstic suma algun punt en les dues jornades que queden. L’Andorra es classifica sempre que el Llagostera o el Badalona no l’atrapin o en tots els múltiples empats a 32 punts. El Llagostera, en canvi, només es pot classificar superant l’Andorra en punts o generant un dels múltiples empats a 32 punts que deixa fora el Barça B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)