2a divisió FEF

El Llagostera, líder virtual de la segona lligueta de la segona fase

Els gironins són qui més punts per partit ha sumat entre els set equips que en la segona fase es disputarien la classificació per la primera divisió federació

La victòria contra el Nàstic li ha permès fer al Llagostera un pas de gegant en la classificació, gràcies a les derrotes de l’Hospitalet i l’Espanyol B, i és que els riberencs ja no poden atrapar els gironins perquè tot i estar a cinc punts en l’última jornada hauran de descansar. Perquè evitar la lligueta de la zona baixa sigui matemàtic el Llagostera només necessita sumar un punt o que l’Espanyol B o el Prat se’n deixin algun. El filial blanc-i-blau i els potablava són els únics de la zona baixa que podrien atrapar els gironins, mai superar-los, i a més el Llagostera té el goal average guanyat a l’Espanyol B i va guanyar al Prat en la primera volta, però com que encara s’hi ha d’enfrontar en l’última jornada de la primera fase els possibles empats i múltiples empats encara poden acabar de mil maneres.

Mirant el segon pas

Lògicament assegurar aquest punt que falta per no haver de mirar més a baix és l’objectiu principal dels d’Oriol Alsina, però és inqüestionable que ara també s’ha de mirar més enllà. I en aquest sentit, el Llagostera també en surt extremadament ben parat. I és que si bé és cert que les opcions per acabar entre els tres primers són complicades, i passen per sumar els sis punts contra l’Olot i el Prat i esperar que l’Andorra no sumi tres punts o es produeixi una carambola miraculosa, el Llagostera té, a dia d’avui, molts números comprats per acabar jugant la temporada que ve a la primera divisió FEF, que li permetria seguir al tercer escaló del futbol espanyol fent, a la vegada, un pas important pel millor reconeixement que tindrà aquesta nova categoria amb només 40 equips.

Si els gironins hi poden començar a pensar seriosament no és per poca cosa, i és que el Llagostera és el líder virtual entre els set equips que a dia d’avui es jugarien entrar a aquesta nova categoria en la segona fase perquè és l’equip que més punts per partit ha sumat fins ara (1,44). Perquè el Badalona, que està un punt per davant dels gironins en la taula, encara ha de descansar aquest cap de setmana, i la seva mitjana és d’1,42 punts per partit. I en el subgrup B qui millor mitjana té és l’Hèrcules, amb 1,41 punts per partit. Els marges són estretíssims, perquè el Cornellà i el Lleida, que serien els següents, només han sumat un punt menys que el Llagostera en els mateixos partits. Els únics que de moment estan una mica més despenjats són el Peña Deportiva i La Nucía, els altres dos equips que vindrien del subgrup B, tot i que com l’Hèrcules en la segona fase jugaran dos partits més que la resta dels catalans –en la segona fase es jugaran dues voltes contra els equips de l’altra subgrup, així que en aquest cas tots acabaran amb els mateixos partits i al final no caldrà fer la mitjana–, així que tindran més marge de recuperació.

Llagostera 1,44
26 punts / 18 partits
Badalona 1,42
27 punts / 19 partits
Hèrcules 1,41
24 punts / 17 partits
Cornellà 1,39
25 punts / 18 partits
Lleida 1,39
25 punts / 18 partits
Peña Deportiva 1,24
21 punts / 17 partits
La Nucía 1,18
20 punts / 17 partits * En la segona fase els equips del subgrup B jugaran dos partits més que els catalans per la diferència d’equips classificats i tots acabaran amb 26 partits jugats.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)