2a divisió FEF

El duel torna a Olot després de tres anys i mig i tres torns a Llagostera

La pandèmia va impedir disputar el duel del curs passat al municipal olotí, on l’Olot ha guanyat dos partits i n’ha perdut un, i l’última visita dels del Gironès a la Garrotxa va ser en la primera volta del curs 2017/18

Diumenge el municipal d’Olot celebrarà el retorn del públic a l’estadi i la casualitat ha volgut que sigui en la visita del veí més pròxim de la lliga, el Llagostera. Serà un dia especial, i és que els dos equips no s’han vist les cares al municipal olotí des del 22 d’octubre del 2017, que ara sembla que sigui fa una eternitat. I és que el duel que havien de disputar la temporada passada finalment no es va jugar perquè estava marcat per al 3 de maig, un cop la temporada ja va quedar paralitzada per l’aparició de la pandèmia. Ara sí, tres anys i mig després, el municipal tornarà a viure un Olot-Llagostera que com sempre promet emocions fortes, i més encara aquesta vegada veient la urgència de sumar dels olotins i la il·lusió que podria generar una victòria als llagosterencs.

L’Olot-Llagostera s’ha fet esperar tant que des que es va disputar el duel de la jornada 10 de la temporada 2017/18 olotins i llagosterencs s’han vist les cares en tres ocasions, però totes tres a Llagostera. Va ser en la segona volta d’aquella temporada (2-1), en la primera volta del curs passat (1-0) i ara fa tres mesos, en la penúltima jornada de la primera volta d’aquesta temporada, en un duel que va acabar amb empat a un després que l’Olot s’avancés en el minut 90 i que David García –que precisament es va lesionar dissabte contra el Nàstic i serà baixa– empatés per al Llagostera en l’últim sospir.

Domini de l’Olot

Aquesta important ratxa de partits seguits a Llagostera ha fet que l’última victòria de l’Olot contra els del Gironès sembli de fa una eternitat, i és que els olotins mai han guanyat al municipal de Llagostera. Al municipal d’Olot, però, la situació és diferent, tot i que en l’últim precedent, el del 22 d’octubre del 2017, la victòria va ser per al Llagostera, que en aquella ocasió dirigia Òscar Álvarez (1-2). A banda d’aquell partit, l’Olot i el Llagostera s’han enfrontat dues vegades més al municipal olotí i totes dues han acabat amb victòria local.

La primera vegada que l’Olot va superar el Llagostera a casa va ser fa quinze anys, en la temporada 2005/06, quan els dos equips eren a primera regional i lluitaven per l’ascens. Un ascens a l’antiga regional preferent que va acabar aconseguint el Llagostera, tot i que en la segona volta l’Olot el va superar clarament amb un 3-0. Una situació similar es va viure la temporada 2013/14, quan per primera vegada es van trobar a segona divisió B. Aquell any el Llagostera va acabar guanyant la lliga i pujant a segona divisió A en la promoció d’ascens, però l’Olot va ser capaç de guanyar el partit a casa seva en la segona volta gràcies a una diana de Carlos Martínez des dels onze metres.

ELS PRECEDENTS

Curs 2005/06
Olot-Llagostera 3-0
1a regional
Curs 2013/14
Olot-Llagostera 1-0
2a divisió B
Curs 2017/18
Olot-Llagostera 1-2
2a divisió B
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)