3a divisió FEF

Amb públic i amb urgències

El Peralada i el Figueres es veuen les cares demà (16.30h) en el derbi de l’Alt Empordà amb la necessitat de guanyar per evitar la fase de permanència

Torna el derbi de l’Alt Empordà i ho farà amb públic. Peralada i Figueres es veuran les cares demà a la tarda (16.30 h) al municipal xampanyer, en un duel, en què a més de la presència d’aficionats (50% de l’aforament), presenta l’al·licient de ser al límit, amb tots dos conjunts necessitats d’una victòria que els permeti eixugar les últimes possibilitats d’acabar la primera fase en sisena posició la lligueta i salvar-se del perill del descens.

I és que a hores d’ara, a falta de sis punts per disputar-se, cap dels dos s’escaparia de jugar la fase de permanència i qui perdi dels dos demà, quedarà condemnat matemàticament a l’esmentada fase. Serà difícil però, passi el què passi, que algun dels dos no l’acabi disputant; ni el Peralada (setè, amb 22 punts), ni el Figueres (vuitè, amb 21 punts), depèn d’ell mateix per accedir a aquesta sisena posició, ara mateix propietat del Vilassar (sisè, 27 punts), empatat a punts amb la Grama (cinquè, 27 punts). Les opcions dels dos conjunts de la demarcació gironina son simples, que no senzilles; han de guanyar els dos partits que els queden i esperar que els rivals fallin. El Vilassar s’enfronta demà al Banyoles (12 h) i en l’última jornada al Peralada; mentre que la Grama aquest cap de setmana descansa i el vinent visita a un Granollers que lluita per ser tercer.

Dins de la dificultat, qui més planer ho té és el Peralada, ja que té un enfrontament directe en l’última jornada amb el Vilassar. Si el grup orientat per Albert Carbó guanya al Figueres i els vilassarencs punxen al feu del Banyoles, els xampanyers arribarien a l’última jornada depenen d’ells mateixos per ser sisens. La clau pel Peralada però és que el Vilassar perdi contra el Banyoles, ja que si empata l’obligaria a aixecar el goal-average (en la primera volta el Vilassar va imposar-se 1-3 al camp del Peralada). L’equació es podria tornar més enrevessada en aquest escenari ja que un empat de la Grama contra el Granollers, forçaria un triple empat a 28 punts que es resoldria favorablement pels colomencs i pel Peralada i deixaria al Vilassar fora.

El Figueres si que no té més remei que guanyar els dos partits i esperar que la Grama perdi contra el Granollers en l’última jornada. Els figuerencs, tenen el goal-average perdut amb el Vilassar, per la qual cosa les seves úniques opcions passen per la derrota dels colomencs i que ells primer guanyin el derbi contra el Peralada i després en l’últim matx contra el Sant Andreu. En cas que el Vilassar també perdi els dos partits i es produís un triple empat a 27 punts, els blanc-i-blaus serien beneficiats, sent el Vilassar, també, el que cauria dels tres.

Tot però passa perquè un dels dos, Peralada o Figueres, guanyi demà en el derbi, un empat els deixaria sentenciats a tots dos. En la primera volta el Figueres va ser el vencedor a Vilatenim. L’aleshores conjunt entrenat per Javi Salamero, ara és Albert Parés qui el dirigeix, es va imposar (3-1).

Presenciar el partit

El Peralada va explicar el procediment per poder accedir a l’estadi. D’acord amb el protocol establert per la Generalitat, serà el 50% del total de la instal.lació del Camp Municipal d’esports de Peralada el que podrà ocupar-se, tenint tots els espectadors un seient assignat.

Per demanar seient, en ordre prioritari, seran els nostres socis a través de prèvia reserva obligada, bé trucant al telèfon 972 53 84 95 o bé enviant un correu electrònic a secretaria@cfperalada.cat, els primers a poder reservar la seva entrada. Un cop efectuat el recompte de totes les entrades assignades, la resta que no s’hagin ocupat fins arribar al 50% de l’ocupació de l’estadi seran posades a la venda per tots els aficionats, a uns preus de 10 euros i 15 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)