Internacional

L'1X1 DELS CATALANS

Xavi Hernández
(migcampista titular)
El cervell de l'equip estatal, que triava quan posar-hi la pausa i quan calia accelerar el ritme. Només li va faltar el gol, però va tenir assistències decisives i el nivell de joc que han convertit el terrassenc en candidat a endur-se la Pilota d'Or.
Carles Puyol
(central titular)
A l'habitual dosi de coratge i jugador exemple a seguir en despesa d'esforços hi va sumar el rol d'heroi per aparèixer amb un impecable salt i tombar Alemanya, l'únic equip que semblava poder destronar l'onze de Vicente del Bosque.
Gerard Piqué
(central titular)
És igual si és el Barça o Espanya. A la seguretat defensiva, hi afegeix la capacitat per treure la pilota i la visió per anticipar-se al rival. Una única targeta. Puyol li va prendre l'opció de celebrar un gol contra Alemanya i entre uns i altres li van deixar la cara com un mapa.
Sergio Busquets
(migcampista titular)
L'únic element d'aire fresc respecte al campió de l'Eurocopa, va silenciar els crítics amb exhibició rere exhibició de col·locació, visió tàctica, recuperació ràpida de pilota i capacitat per donar-la als que tenen millor toc.
Joan Capdevila
(lateral titular)
L'únic català de la selecció estatal que no ha passat per la Masia va tornar a oferir una lliçó de solvència. No es va veure despullat per cap rival, tot i tenir al davant homes com ara Robben, Alexis Sánchez i Cristiano Ronaldo. I tot plegat aportant bon ambient.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)