Un cop dur que frena el pas endavant

3a divisió. El Figueres perd al camp de la Pobla amb un gol en el temps afegit (2-1)

Pobla de Maf. 2 Figueres 1

POBLA DE MAFUMET:Cristian, Argilaga, Alavedra, Òscar Sanz, Karim (Guillem, 70’), Ivan de la Peña, Oribe (Bernat, 70’), Marc Álvarez (Molina, 85’), Òscar Gómez (Carlos, 56’), Cubells (Bruno, 70’) i Ricky.FIGUERES:Andrés, Pol Gómez, Granero (Gabri Vidal, 79’), Bastidas, Ayala, Treviño, Dani Gómez, Coto, Ousman, Pepu Soler (Medina, 15’)(Valverde, 60’) i Ivan Vidal (Gallo, 79’).GOLS:1-0 (28’) Òscar Gómez. 1-1 (58’) Ivan Vidal. 2-1 (91’) Argilaga.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:Als locals Miravent i Oscar Sanz i als visitants Ivan Vidal i Gallo.COMENTARI:El Figueres va quedar amb un pam de nas al camp de la Pobla de Mafumet després de perdre 2-1 per culpa del gol d’Argilaga en el minut 91, que va deixar en res la bona reacció dels figuerencs en la segona part. Després que la Pobla s’avancés en el 28’ en l’única errada defensiva visitant, el Figueres va dominar, va trobar l’empat en el 58’ amb la diana d’Ivan Vidal i va tenir ocasions per fer el segon.