2a divisió FEF

Al Rico Pérez hi passa el millor tren

2a divisió B. El Llagostera visita l’Hèrcules (17 h) en un duel complicat en què té més a guanyar que a perdre

El Llagostera visita aquesta tarda l’Hèrcules al José Rico Pérez en el segon i últim dels partits ajornats que li queden. I la sensació que tenen els llagosterencs és que el d’avui és el duel més exigent que els queda per afrontar, i és que després només tindran un desplaçament pendent al camp de la Nucia. “L’Hèrcules és un equip pensat per pujar a segona A que va acabar malament la primera fase però que ara està lluitant per pujar i és un equip temible. Tenen moltes individualitats destacables de jugadors que podrien jugar més amunt i una plantilla molt àmplia”, adverteix el tècnic, Oriol Alsina.

El gran repte dels gironins és reaccionar a domicili, on encadenen tres derrotes i sis partits sense guanyar. “Últimament no hem estat prou encertats a fora i ens haurem d’adaptar al camp. Les sensacions no acaben de ser dolentes però hem de rectificar els errors que hem tingut i que ens han condemnat en els últims partits”, assenyala Alsina, conscient que l’Hèrcules a casa encara es fa més fort, i és que els alacantins només han perdut un partit com a locals aquesta temporada.

El cert, però, és que tot i la dificultat el Llagostera té al davant una gran oportunitat, ja que si és capaç de guanyar al Rico Pérez farà un pas de gegant per acabar en les dues primeres posicions i jugar a la primera divisió FEF la temporada que ve, mentre que si no guanya ni de bon tros dirà adeu a les seves possibilitats. “Tot el que no sigui perdre serà positiu per a nosaltres”, valora el tècnic d’Arenys, que no podrà disposar de David García i Lucas Viale i té els dubtes de Pitu, Aimar i Santi Magallán.

8 Partits guanyats 8

6 Partits empatats 8

7 Partits perduts 6

18 Gols a favor 21

16 Gols en contra 21

LA PRÈVIA

Últimament no hem estat prou encertats a fora i ens haurem d’adaptar al camp. Hem de rectificar els errors que hem tingut
L’Hèrcules estava pensat per pujar a segona A i és un equip temible. Puntuar és un bon resultat
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)