Més futbol

3a DIVISIÓ / 1a CATALANA

PREMIÀ / VILASSAR

El Premià i el Vilassar comparteixen l'alegria de la permanència

El Premià i el Vilassar celebren una permanència caiguda del cel

La renúncia del Cassà anul·la els dos descensos compensats

José Antonio Alonso
PRESIDENT DEL PREMIÀ
«La notícia és oficiosa i esperem que sigui oficial, si bé ja he rebut diverses trucades de la federació per informar-me de la qüestió»
«És una gran notícia. Ara cal treballar i reaccionar pel que fa a la planificació. Intentarem trobar més patrocinadors»
Manel Moya
TÈCNIC DEL VILASSAR
«Els descensos compensats no són un mètode just. No es pot fer baixar un equip que no s'ho mereix. Per fortuna, hem tingut sort»
«Estem molt contents. És important mantenir la primera catalana»

Tot i que la federació catalana encara no ho ha fet oficial, la renúncia del Cassà a la tercera divisió anul·larà els descensos compensats provocats pels fracassos del Terrassa, el Gavà i l'Espanyol B. Els principals beneficiats del comiat del Cassà de tercera són, curiosament, dos equips maresmencs, el Premià i el Vilassar de Mar. Tots dos equips, a pesar del descens, havien decidit mantenir els seus respectius entrenadors, Jordi Costa i Manel Moya, amb la qual cosa hi haurà pocs canvis en el panorama de dos clubs que han viscut una temporada difícil però amb un desenllaç que des d'abans-d'ahir ha canviat totalment de color.

En el Premià els rumors s'havien fet un lloc en l'actualitat del club des de feia setmanes. L'entitat era coneixedora dels problemes que travessa el Cassà, i per això la notícia no els ha agafat excessivament per sorpresa. «Ja m'havien trucat de la federació per explicar-me la situació», admetia ahir el president, José Antonio Alonso, que afegia: «Ja teníem compromisos amb alguns jugadors, i potser ara ens fa falta alguna cosa més. Treballarem també per lligar algun patrocinador més, tot i que no tenim gaire temps per reaccionar.»

L'altra alegria, a Vilassar, també té molta rellevància perquè el club, que té un potent futbol de base, veia com un risc que el primer equip naufragués fins a la regional preferent, una categoria poc atractiva. «El futbol ha estat just, no mereixíem baixar», deia ahir l'entrenador, Manel Moya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)