2a divisió FEF

Un pas més per seguir en la lluita

2a divisió B. Amb totes les possibilitats per pujar a la primera divisió FEF, el Llagostera rep l’Atlètic Llevant

El Llagostera continua amb totes les possibilitats en la lluita per l’ascens a la primera divisió FEF, tot i la desfeta de dimecres al feu de l’Hércules. Quan li falten tres partits per finalitzar la fase, en què ha d’acabar entre els dos primers per pujar, el conjunt orientat per Oriol Alsina és ben a prop de la zona de privilegi i, de fet, depèn d’ell mateix; guanyant els 9 punts que li queden per disputar, els llagosterencs ascendirien. Tot i això, per seguir pensant en poder-la fer grossa, el Llagostera ha d’imposar-se aquesta tarda a l’Atlètic Llevant. “Si guanyem ens posarem en una situació immillorable”, reconeix Alsina. “Els filials se’ns han donat bé aquest curs, però tenim l’alerta posada. Si estem intensos i despleguem el nostre joc, tenim possibilitats d’endur-nos el triomf”, diu l’entrenador, que descriu el filial granota com un equip “rocós” al darrere i amb “molta qualitat” de mig camp en endavant.

8 Partits guanyats 7

8 Partits empatats 6

7 Partits perduts 10

21 Gols a favor 18

23 Gols en contra 25

LA PRÈVIA

Guanyant ens posaríem en una situació immillorable. Els filials se’ns han donat bé aquest curs, però tenim l’alerta posada
Si estem intensos i despleguem el nostre joc, tenim possibilitats d’endur-nos el triomf
Oriol Alsina
TÈCNIC DEL LLAGOSTERA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)