3a divisió FEF

Aquesta tarda no està permès fallar

3a divisió. El Banyoles rep la Pobla (17h), el Peralada la Muntanyesa (17h) i el Figueres el Valls (18h) amb l’obligació de guanyar

Arrenca la segona volta de la segona fase del grup per la permanència i el temps per complir l’objectiu de la salvació es comença a esgotar. En només cinc partits tot quedarà resolt i el calendari ja no permet errors, i és que a partir d’ara ja hi començarà a haver equips descendits matemàticament i qui hagi de remuntar ho tindrà més complicat per veure com els seus rivals ensopeguen. El Peralada i el Figueres, que depenen de si mateixos, ho tenen claríssim, mentre que el Banyoles és conscient que si vol tenir opcions per salvar-se si no suma els quinze punts que queden els ha de sumar gairebé tots. Per això els duels d’aquesta tarda, en què els tres equip jugaran a casa, són una oportunitat que no es pot deixar escapar.

El Peralada rep a la Muntanyesa, que ja és virtualment equip de 1a catalana, i a diferència del que va passar a Barcelona (2-2) els d’Albert Carbó volen sumar els tres punts que li permetin mantenir la diferència de més d’un partit respecte el descens. Guanyar, a més, suposaria encadenar la tercera victòria a casa, on l’equip s’està fent cada vegada més fort i està sent la base de la seva lluita per aconseguir la permanència.

El Figueres, que ve de quinze dies sense jugar per l’ajornament del partit contra l’Igualada, rep el Valls amb la necessitat de sumar els tres punts per no perdre el tren dels equips que ara mateix se salvarien. I és que la Unió està a només un punt del Santfeliuenc i a tres del Sants, amb el condicionant de tenir un partit menys, i com a mínim vol continuar així. A més, superar el Valls voldria dir deixar molt lluny un rival directe –ara està a cinc punts dels figuerencs– que tot just la setmana passada va guanyar el seu primer partit de la segona fase.

El Banyoles és qui té el panorama més complicat, i és que aquesta tarda visita el líder del grup, la Pobla de Mafumet. Els banyolins, però, volen mantenir la dinàmica creixent dels últims partits tot i l’empat de dimecres al camp de l’Igualada, i aconseguir tres punts que li permetrien acostar-se a les posicions de permanència. Perquè, a més, tot el que no sigui guanyar podria convertir-se en una llosa pràcticament irrecuperable en les últimes quatre jornades de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)