3a divisió FEF

El Peralada supera la Muntanyesa, que certifica el descens

Autoritat. Els de l’Alt Empordà han gaudit de nombroses ocasions de gol i s’han imposat amb justícia a un equip de Nou Barris que la temporada vinent jugarà en la primera catalana

El Peralada ha sumat tres punts gairebé definitius en la seva lluita per ocupar una de les quatre posicions de permanència. Els de l’Alt Empordà han estat superiors a la Muntanyesa, que certifica amb la derrota el seu descens matemàtic a la primera catalana (2-0).

El conjunt xampanyer ha gaudit de les millors ocasions de gol en les dues parts de l’enfrontament. Al llindar del primer acte, Arnau Ortiz ha obert la llauna amb un xut a l’interior de l’àrea petita després de rebre una assistència d’Èric Vilanova (40’) i en la segona, després d’un reguitzell extens d’ocasions, el mateix Arnau Ortiz ha establert el segon amb una rematada precisa i creuada. El jove atacant havia fet una paret amb Ritxi que l’havia deixat sol davant del porter de la Muntanyesa.

El Peralada ha gestionat l’avantatge molt bé i, fins i tot, l’ha pogut ampliar amb un xut de Coro que ha topat amb el travesser (en la primer part Vilanova també havia enviat una pilota al travesser).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)