3a divisió FEF

El Banyoles supera la Pobla de Mafumet i s’enganxa en la lluita

Igualtat. Els banyolins es defensen molt bé en el primer temps, i en el segon, un gol de Ferru (54’) i un altre de Pime (67’) els permet superar al líder del subgrup E (2-1)

El Banyoles ha sumat tres punts vitals contra el líder del subgrup E, la Pobla de Mafumet, en la seva lluita per atrapar les posicions de permanència (2-1). Els banyolins s’han defensat bé dels atacs dels tarragonins en el primer acte i han estat molt efectius en la segona gràcies a les dianes de Ferru, de cap, i de Pime. En el tram final els visitants han retallat distàncies però els locals han resistit.

El duel ha estat igualat però amb la Pobla de Mafumet gaudint de les millors ocasions de gol en la primera meitat. El Banyoles ha cedit el control del joc i la possessió al líder i s’ha defensat molt bé dels atacs dels tarragonins. En l’inici de la segona part, Ferru ha avançat als del Pla de l’Estany amb una rematada amb el cap que ha sorprès al porter de la Pobla després d’una bona centrada de Roura (54’). El gol ha anat de meravella als de Kiku Parcerisas, que han pogut fer el segon gràcies al seu pitxitxi, Èric Pimentel. El davanter ha endreçat a dins de la porteria una assistència amb el cap de Monchi per fer aplanar el camí del triomf (67’).

Ja al final, Sanz ha retallat distàncies per la Pobla (81’), que ha pressionat i insistit per buscar una igualada que finalment no ha arribat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)