El Figueres guanya per la mínima un combatiu Valls (1-0)

Lluita per no baixa. Els figuerencs aprofiten una única diana d’Iván Vidal (32’) contra un Valls que ha desaprofitat una pena màxima en la segona part per fer la igualada (50’)

La Unió ha sumat els tres punts d’un duel igualat que l’ha enfrontat al Valls (1-0). Els figuerencs s’han avançat en la primera part gràcies a un gol de cap d’Iván Vidal a la sortida d’un corner (32’). Els visitants han gaudit d’un penal a favor en l’inici de la segona part (50’), però el porter Andrés Díez ha aturat el llançament impedint la igualada.

En la primera part, la Unió ha tingut una primera ocasió de gol a les botes d’Ousman. L’atacant ho ha intentat des de fora de l’àrea però el porter Alejo ha aturat en dos temps. El Valls ha avisat tímidament amb un cop de cap de Giralte, però ha estat el Figueres qui s’ha pogut avançar amb un gol d’Iván Vidal, que ha rematat lliure de marca a la frontal de la petita amb el cap (32’).

La segona part ha començat trepidant, i és que, el porter local Andrés Diez ha aturat una pena màxima al Valls, evitant l’empat dels de l’Alt Camp. Tot i l’errada, els visitants no han desistit i han pressionat de valent el conjunt dirigit per Moisés Hurtado, que s’ha defensat amb ungles i dents. La insistència del Valls podia haver acabat en el 86, quan Valverde ha pogut fer el 2-0 però la seva rematada ha topat amb el pal esquerre.

Al final, el marcador no s’ha mogut més i els de l’Alt Empordà fan un pas endavant per lligar la salvació mentre enfonsen, de retruc, una mica més al rival.