2a divisió FEF

Passi el que passi, per treure’s el barret

2a divisió B. El Llagostera guanya al camp de la Nucia (0-1) i començarà l’última jornada en posició d’ascens

La Nucia 0 Llagostera 1

LA NUCIA:Conesa; Òscar Prats, Neftalí, Saltó, Kevin Toner (Titi, 68’); Mancuso (Fofo, 46’), Miñano; Javi Cabezas, Tavares (Bora, 84’), Fer Pina (Pablo, 58’); i Morgado (Agüero, 58’).LLAGOSTERA:Marcos; Pere Martínez, Julen, Forlín, Diego; Manchón, Cortés; Guiu (Aimar, 45’), Gil, Duba; i Sascha.GOLS:0-1 (22’) Duba.ÀRBITRE:Madrid Martínez.T.G.:Als locals Mancuso, Fofo, Pablo, Neftalí, Agüero i Titi; i als visitants Guiu i Cortés.T.V.:Directa al local Miñano (56’), al visitant Forlín (43’) i al tècnic de la Nucia César Ferrando.

Diumenge que ve es decidirà tot en el duel a casa contra l’Hèrcules, però el Llagostera ja ha tocat el cel. Ara l’ha d’agafar i no deixar-lo anar, però és que, passi el que passi en el partit decisiu, el conjunt gironí haurà firmat una temporada per emmarcar. Ahir en va escriure el penúltim capítol amb una victòria molt més que important al camp de la Nucia, que permetrà als d’Oriol Alsina arribar a l’última jornada en la segona posició independentment del que passi en el duel de dimecres entre l’Hèrcules i el Lleida, els altres dos equips que poden arribar amb possibilitats d’ascens en l’última jornada.

Els últims quatre desplaçaments dels llagosterencs havien acabat amb derrota, però tot l’equip feia dies que estava conjurat per capgirar la situació al camp de la Nucia. I així va ser. Encara que els valencians arribessin al duel amb possibilitats, el Llagostera li va esvair els somnis amb un partit pràcticament perfecte, que va tornar a tenir com a heroi un Duba destapat en les últimes setmanes però que no hauria tingut el mateix desenllaç sense un treball coral de tots.

Des de l’inici, el Llagostera tenia les idees clares. Va sortir a guanyar i a ser protagonista, a diferència d’altres partits a fora, i el futbol li va donar el premi del gol. Duba va caçar un rebot a la frontal i la va clavar a l’escaire per fer el que acabaria sent l’únic gol del partit (22’). A partir de llavors els gironins van tenir el matx allà on van voler, tot i que van haver de jugar uns minuts amb inferioritat per l’expulsió de Forlín –després Miñano també va veure la vermella. I és que, excepte uns minuts finals de patiment, el Llagostera va aconseguir que no passés pràcticament res, tenint la pilota i adormint el partit fins a fer desesperar completament un rival que va viure obsessionat amb l’arbitratge.

ELS VESTIDORS

El partit ha estat molt igualat i la diferència ha estat la contundència a les àrees. El gol ens ha deixat en una situació excel·lent
A fora de casa teníem problemes però hem estat segurs el dia més important
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)