2a divisió FEF

El Prat empata al camp del Penya Deportiva (1-1)

Continua tercer. El conjunt potablava treu un bon punt contra el líder i es manté tercer en la taula empatat de punts amb l’Olot. Els de Dólera superen els garrotxins en la taula gràcies al ‘goal average’ general, que és, per un gol, favorable als del Baix Llobregat

El Prat ha aconseguit un bon punt en el partit endarrerit que ha disputat aquesta tarda al camp del Penya Deportiva, el líder del subgrup E (1-1). El conjunt potablava ha vist com els locals s’avançaven en el temps afegit de la primera meitat amb un gol de David Barca, però en una segona part plena d’orgull i esforç, l’equip dirigit per Pedro Dólera ha pogut fer la igualada en el 75 gràcies a Montero, que ha pogut estirar la cama aprofitant una bona jugada de Garzón. El partit s’ha trencat però, finalment, no s’ha mogut més el resultat.

Aquest empat permet al Prat continuar depenent d’ell mateix ja que es manté en la tercera posició de la taula. Els potablava tenen el goal average particular empatat amb l’Olot (quart) però en el general superen als garrotxins per una diana (-5 a -6). En l’última jornada s’esperen emocions fortes ja que l’Espanyol B, el Prat i l’Olot (també l’Atzeneta amb opcions remotes) es jugaran les dues places de permanència que queden per adjudicar en el grup 3.