2a divisió FEF

El Prat i l’Espanyol B se salven; l’Olot baixa a tercera

2a divisió B.

El Prat i l’Espanyol B han fet la seva feina i han salvat la categoria després d’imposar-se en els seus respectius enfrontaments. L’Olot, l’únic català que no depenia d’ell mateix, baixa a tercera després d’empatar a casa contra la Peña Deportiva.

El Prat necessitava el triomf contra l’Oriola i ben aviat ha començat avançant-se amb un gol de Civil (11’). El rival ha gaudit d’alguna ocasió però Craviotto ha aparegut tot i que el partit ha acabat amb els potablava més a prop del segon gol que al final no els ha calgut per segellar el triomf.

L’Espanyol B, que era qui ho tenia més fàcil per salvar-se, no ha tingut cap problema en desfer-se de l’Atzeneta (3-0). Iván Gil (12’) ha avançat el seu equip. Becerra ha fet el segon poc després del descans i ha signat la sentència a vint minuts per acabar.

L’Olot, per la seva banda, no depenia d’ell mateix però no ha pogut aconseguir la victòria . Colau ha avançat la Peña (27’) i Xumetra ha empatat de penal (32’) però tot i els intents dels garrotxins, el marcador no s’ha tornat a moure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)