1a divisió

Zidane deixa el Real Madrid

Primera divisió. El francès abandona la banqueta blanca per segona vegada sense complir el seu contracte

El que era un secret a veus ja és oficial. Zinedine Zidane deixa de ser entrenador del Real Madrid. El francès ha decidit no complir l’any de contracte que li quedava. Com va fer en la seva primera etapa a la banqueta blanca, Zidane marxa abans que l’acord entre les dues parts arribés a la seva finalització. El francès ha estat dues temporades i mitja a la banqueta del Real Madrid en aquesta segona etapa, guanyant la temporada passada la lliga i la supercopa. Ho deixa després d’un curs en blanc.

Com a substitut hi ha uns quants noms. El que més sonava era Massimiliano Allegri, però la premsa italiana el col·loca a la banqueta del Juventus com a relleu d’Andrea Pirlo. Un altre nom és el d’Antonio Conte, que ahir deixava de ser entrenador de l’Inter de Milà. També apareix el nom de Joachim Low, que deixarà la selecció alemanya després de l’Eurocopa. La solució de la casa seria Raúl González.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)