3a divisió FEF

El Figueres falla

El conjunt orientat per Moisés Hurtado ha perdonat contra la Pobla de Mafumet i ha acabat (0-2) derrotat

La falta de punteria i dues dianes a la segona meitat han condemnat (0-2) al Figueres contra la Pobla de Mafumet. La Unió ha perdut i segueix de ple en la lluita per la permanència . Els figuerencs han perdonat una desena d’ocasions davant un rival efectiu que, amb aquest triomf, segella la salvació. Els de Moisés Hurtado dormen fora del descens a l’espera dels resultats dels rivals, i tenen tres partits per jugar.

Sense Coto, Gabri Vidal, Tarrenchs i Bech, el Figueres ha ofert una bona imatge però ha perdonat. N’ha tingut de molt clares durant el partit però ha estat la Pobla qui s’ha avançat ja després del descans mitjançant Carlos Martínez (51’), que ha caçat una rematada al travesser d’Oscar Sanz. Ha seguit insistint la Unió, però qui ha encertat ha estat l’equip visitant que via Oscar Gómez (71’) ha marcat el segon definitiu.

Li espera una setmana atrafegada ara al figueres que dimecres jugarà al camp de l’Igualada dimecres que ve (19.45 h) en un partit pendent i diumenge (12 h) visitarà a la Muntanyesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)