Més futbol

1a CATALANA

RAPITENCA

A la Rapitenca només li falta un davanter

Un davanter, l'únic reforç que té pendent per lligar la Rapitenca

Palanca començarà dimarts els entrenaments amb 22 futbolistes

A menys d'una setmana per iniciar la pretemporada, la Rapitenca només té una tasca pendent per cloure la plantilla per al curs a primera catalana que començarà el 5 de setembre a casa contra el Poble Sec: lligar un davanter. Les negociacions, segons va manifestar ahir Santi Palanca –nou tècnic del conjunt del Montsià que prové del Vilanova–, són complicades: «Es tracta de la posició més complicada d'incorporar, perquè és la que persegueix tothom.» En espera d'aquest reforç, presumiblement de tercera divisió, Palanca podrà començar la pretemporada el dimarts 27 de juliol amb gairebé la totalitat de la plantilla: Miki, Raúl Jiménez (Tortosa) i Roberto Carrillo (Balaguer), a la porteria; Pere Navarro, Mario, Villa, Cano (Vilanova), Puig i Edgar (Amposta), a la defensa; Cristian Bertomeu, Hugo Espinosa, Aleix Forés (Nàstic juvenil) i Kuki Palanca (Torreforta), al mig del camp; i Sergi Grau, Raül Teixidó, Gilabert i Callarisa a la davantera.

Als 18 futbolistes confirmats, afegint la més que probable incorporació del davanter desitjat, s'hi han de tenir en compte amb vista a la pretemporada una de juvenils que completaran els entrenaments. Palanca va confirmar la voluntat de «comptar amb quatre jugadors juvenils» amb vista a la preparació per al curs que començarà al setembre; uns juvenils que intentaran demostrar al nou tècnic que pot comptar amb ells durant la lliga.

Menys amistosos de pretemporada.

Una de les novetats que ha introduït el nou tècnic rapitenc és la reducció dels partits de pretemporada. Si l'any passat la Rapitenca en va arribar a disputar un total de 13, enguany Palanca s'ha proposat no fer-ne més de vuit: «Ja tenim prou partits durant l'any, aprofitem ara que podem per entrenar i reforçar l'apartat físic.» Així, durant la primera setmana d'entrenaments, Palanca –que gaudeix, per ara, dels darrers dies de vacances– concentrarà una gran càrrega de treball físic per recuperar el to muscular perdut.

Una pretemporada exigent tot just començar

La Rapitenca té un calendari d'altura en l'inici de la pretemporada. Just una setmana després de reincorporar-se a la feina, els de Santi Palanca jugaran el primer partit de preparació contra el Nàstic a la Devesa (5 d'agost); el dissabte 7, disputaran l'eliminatòria de copa Catalunya contra l'Amposta, i diumenge s'enfrontaran amb el Pinell. El diumenge 22 la Rapitenca participarà en la inauguració del nou terreny de gespa artificial del Catllar. Els altres rivals de la pretemporada seran el Benicarló, el Remolins-Bítem, la Cava i el Deltebre, que completen els vuit partits per preparar l'inici de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)