El Santfeliuenc perd contra el Peralada i baixa a primera catalana (0-3)

Places adjudicades. La derrota dels de Sant Feliu de Llobregat, juntament amb l’ensopegada del Banyoles al camp del Valls fan que la Pobla de Mafumet, el Peralada, el Sants i el Figueres siguin els equips que salvaran la categoria

El Santfeliuenc ha caigut golejat a mans del Peralada, que gràcies a un tram inicial de la segona part brillant i efectiu, s’ha endut el triomf cap a l’Alt Empordà. Amb l’ensopegada dels de Sant Feliu, juntament amb la derrota del Banyoles a Valls (2-0), ja hi ha adjudicades les quatre posicions de permanència a falta d’una jornada per la conclusió de la lliga. La Pobla de Mafumet, el Peralada, el Sants i el Figueres són els equips que jugaran la tercera divisió FEF, la resta, baixen a primera catalana.

La primera part ha estat igualada però sense gaire intensitat en el joc dels dos equips. El Peralada ha tingut una ocasió a les botes d’Arnau Ortiz, que ha xutat desviat una passada de Josu Currais (16’). El Santfeliuenc ha estirat línies tímidament i ha fet treballar al porter Asparó, que primer ha aturat una rematada amb el cap de Sani (30’) i després ha desviat a corner un xut de Toro (34’).

En l’inici de la segona, Adrià Casanova ha fet el 0-1 amb una rematada creuada lluny de l’abast d’Álex (50’), Èric Vilanova ha fet el segon després d’un rebot que l’ha deixat sol davant del porter i en el 64, de nou, Adrià Casanova ha sentenciat amb una nova definició després duna passada d’Arnau Ortiz.

En el tram final, el Santfeliuenc ha tret l’orgull però Asparó ha rebutjat tot el perill quallant una bona actuació global.