3a divisió FEF

El Banyoles salva un punt al final però perd gairebé tota esperança (1-1)

El Banyoles jugarà la temporada que ve a 1a catalana, i és que aquesta tarda ha tancat la lliga amb un empat contra el Santfeliuenc que, juntament amb la victòria del Figueres també en l’últim sospir, no li permet mantenir l’esperança amb el recurs per l’alineació indeguda de Carles Coto, i és que acaba la lliga a sis punts dels figuerencs.

La primera part ha estat molt moguda, i és que els dos equips han tingut bones ocasions per obrir el marcador. Segurament el Santfeliuenc ho ha intentat amb més insistència, però el Banyoles ha tingut una gran ocasió amb una centrada de Monchi que s’ha enverinat i ha tocat el pal. Els visitants, això sí, també han topat amb la fusta, i és que Sani ha enviat al pla un xut des de la frontal just abans del descans.

En la segona part no hi ha hagut tantes ocasions de perill, però el Santfeliuenc no ha deixat d’avisar en accions puntuals. De fet, en el 61’ Jaume ha tornat a topar amb el pal després d’un refús de Bartrina. En el 78’ ha acabat arribant el gol del Santfeliuenc, quan Toro ha aprofitat una pèrdua dins l’àrea per marcar el 0-1. El Banyoles ha intentat reaccionar i Pime ha tingut una ocasió per empatar, però no ha afinat la punteria. Quan ja semblava que la lliga es tancaria amb una derrota ha aparegut Dembo per marcar el gol de l’empat en el minut 90 i donar un bri d’esperança als banyolins, que s’ha desfet amb el xiulet final i el gol del Figueres en l’afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)