3a divisió FEF

Suaibo Sanneh, el tercer fitxatge

L’extrem arriba procedent del Granollers

El Figueres ha oficialitzat el tercer fitxatge per la propera temporada; Suaibo Sanneh. L’extrem de 20 anys, que el curs passat el va jugar al Granollers, també de Tercera Divisió, amb qui va disputar un total de 27 partits, entre els quals tots els de la fase d’ascens a Segona FEF.

Suaibo, extrem que pot actuar per les dues bandes, destaca per la seva velocitat. El de Pineda de Mar té la nacionalitat gambiana i espanyola i també ha vestit els colors del futbol base del Damm, Girona, Gironès-Sàbat, Aqua Hotel i Pineda de Mar, entre altres.

L’extrem maresmenc ha explicat que ha escollit el Figueres “pel projecte bonic que té i pel seu estil de joc, que és el que més m’identifica”. “Puc aportar treball, compromís, velocitat, joventut i alhora l’experiència d’haver jugat un play-off a Segona. Soc un jugador ràpid, tècnic, amb un bon u contra u i que m’agrada ser vertical”, ha indicat . Per a Suaibo, les aspiracions són que “l’equip estigui el més a dalt possible i poder jugar un altre play-off per pujar i, aquesta vegada, aconseguir-ho”.

Amb Suaibo, el Figueres també té confirmades les renovacions de Dani Gómez i Jorge Torres i els fitxatges d’Adrià Ramírez (Espanyol juvenil), Adri Expósito (Lloret) i Alejandro Montoro i Iván Pérez (Figueres juvenil). Els germans Gabri i Ivan Vidal són, de moment, les úniques baixes confirmades pels de Moisés Hurtado i Albert Moñino.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)